carmellawaldorf 1234__ aynı şekilde ben de bu ikisini birlikte kullanıyorum en başından beri. Kantoronu bebe yağı ile karıştırıp sprey şişeye aktardım çok pratik oldu sürümü. İnşallah çatlamayız🧿🙏🏻
Zehraaxdnz Lutfiye20 9. Ayimda cikti catlagim. Bebek yagi-kantoron yagi kullanmistim malesef koruyamadim 🥲🥲🥲 olacaksa oluyormjs gercekten cok cabalamama rağmen oldu
hayalperest2310 B-ebek demek ki çatlayan catlıyormus bende şu an birşey yok ama heran olabilir de artık vücuduma kalmış 😂😂😂😂
Hcr61 Bebe yağı kullanıyorum ama çok sık değil ilk zamanlar her gün sürüyordum sonrasında ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı ara ara sürünce normale döndü şu an göz ile görülür bir çatlak yok inşallah da olmaz 🤗 olursada yapıcak bir şey yok çokta takmamak lazım 😄
Sabina_p32 Bende karinimim uzerinde catlak yokdur amma arka popo uzerind ayaqlarimin arka tarafinda boyuk boyuk kirmizi hatlar oluwdu cok kotu gozukuyor 🥺🥺🥺kcermi acsba?
Sehnazs5 Nazli_cvk55 ahahahahah aynı çok güldüm şuan bende hiç yok gözüyle bakıyordum her gün yağlandım doğurdum bir baktım karnım bacaklara hep çatlak içinde 😁😁😁
1Boncuk Lutfiye20 37+5 günlük gebeyim çok dikkat ettim suyu çok tükettim. Bio oil kullandım. Elime hangi nemlendirici geçse sürdüm ama bacaklarım göğüslerim ve göbeğim catladı. Sanırım mutlak sonuç buydu zaten… genetik işte ne yaparsın. Umarım daha fazla çatlamadan hem doğum hemde doğum sonrası süreç geçer.
123mirver_ Bende zeytin yağ, bio yağ , Hindistan cevizi yağı, bunları hamile kalmadan öncede zaten kullanıyordum halen kullanıyorum 10 haftadayım sizden biraz azız🥰🧿
Cherry95 Lutfiye20 37 ye kadar çatlağım yoktu hep bebe yağı kremler falan sürdüm. 38 e girdim her yerim çatlak 😞
Kkzm Lutfiye20 kayısı çekirdeği yağı kakao yağı aloe vera jeli karıştırıp sürün ben kullandım hiç çatlağım yok pahalı kremlere boşa para vermeyin
Melkekkrgnn Lutfiye20 37.haftama giricem hiç çatlagım yok 9kilo aldım sımdıye kadar ıkı uc günde bir dustan sonra bebe yagı bazende lierac kullandım benim asıl merak ettiğim doğumdan sonra çatlak oluyor diyenler var bakalım çatlıycakmıyım
Aysenkurt Kpnk22 deri altına işlediğinde dolayı ciltte yoğun nem bırakmıyor, yanında artı bi nemlendirici isterseniz de laroche posay lipikar baume ap+m kullanabilirsiniz 24 saat en az yoğun nem salgılıyor ve oluşabilecek deri gerginliğini de önlüyor 🌸♥️
Gizem_0693 Bende bir sabah kalktığımda çatlaklarla uyandım hemde öyle böyle çatlak değiller yani. Ve çeşit çeşit kremler yağlar kullandığım halde. Çatlaman gerekiyorsa çatlıyorsun valla ne kullanırsan kullan engel olamıyor 😬
mervebyz Lutfiye20 coktan kullanmaya baslaman lazımdı 2. Ayımda basladım ben.Suan zaten cok bellı olmaz catlagın dogumdan sonra ortaya cıkar
Hilalr Lutfiye20 çok iyi bence ben şuan 33+4 teyim çatlamayan yerim kalmadı karnım komple çatladı baldırlarım popo üstüm ve göğsüm heryerim çatladı sizin bu zamana kadar çatlamamıs olması mükemmel bişey bence ben bio pil kullandim hemde hiç çatlak yokken 4. Ayda başladım kullanmaya bı faydasını görmedim dediğim gibi heryerim çatladı bende saldım valla
Rabia04_09 Lutfiye20 ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım ilk hamileliğimde de o şekilde yaptım zaten kuru bi cildim var o yüzden hiç zaman kaybetmeden başladım. Sonuçta karın büyümeye başladığı her an çatlak oluşumu olabilir çok şükür hiç çatlağım olmadı bio oil kullanıyorum yağlık hissi vermiyor amauzun süre nemli turuyor