Aslihanfs İlk gebeliğimde 30 kilo aldım 41 küsür haftada doğum yaptım kantaron yağı kullandım çatlamadım İkincide de 20 kg aldım yine aynı usul devam ettim yine çatlamadım bu arada ailemde cok çatlak var ve bacaklarım ergenliğimden kalan catlaklarla dolu. İyi bir kantaron yağıyla çözebilirsiniz bence
Momsy410 Lutfiye20 Clarins krem ve yagini kullaniyorum 3 ayliktan beri, ara ara kuru fircalama yapiyorum. Suan 30. Haftadayiz catlamadim ama daha yol uzun, korkuyla bekliyorum 🥲 kiz kardesim son haftalarinda catladi hic birsey kullanmamisti. Ikimiz de zayifiz daha kolay catliyorsun diye dusmustum zayifsan bakalim ins olmaz 🥲
Kpnk22 Aysenkurt bende birkaç gündür lierac kullanıyorum fakat nemlendirme özelliği yok sanki ise yaramayacak gibi geliyor 😕
Aysenkurt Kpnk22 deri altına işlediğinde dolayı ciltte yoğun nem bırakmıyor, yanında artı bi nemlendirici isterseniz de laroche posay lipikar baume ap+m kullanabilirsiniz 24 saat en az yoğun nem salgılıyor ve oluşabilecek deri gerginliğini de önlüyor 🌸♥️
gzl_2320 Lutfiye20 ben 3. Ayımdan itibaren her akşam avokado yağı, hindistan cevizi yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum. Önemli olan nemli tutması. 6. Ayımdan itibaren sabah akşam kullanacağım. Zaten vücut çatlamaya meyilliyse çatlıyor maalesef sadece biraz azaltabiliyosun çatlağın olacaksa
Nilsss1907 Lutfiye20 8.9. Haftadan beri sadece lierac kullanıyorum her gece yatmadan önce. 34+5 teyim o kadar çok kilo almama rağmen çatlamadım çok şükür. Doktorum bile şaşırdı. İnşallah sonuna kadar almam. Bol bol su içmekte işe yarıyor. Ve kesinlikle kaşımayın. Kaşımak daha hızlı çatlak oluşumu yapıyor.
tgcearici 8 haftalık benim zaten çatlağım vardı sürekli kilo alıp verme serüvenlerimden dolayı :( şimdi krem aldım ama zaten var daha ne kadar çatlayabilirki moduna da girdim bir yandan şimdikileri de giderir mi ki diye düşünüyorum ikilemdeyim
B-ebek hayalperest2310 bende badem yağı kullanmaya başlayayım demiştim sürdüğüm gece sabah çatlamış olarak uyandım ve yıkıldım 😀 26. Hafta çok erkendi şuan 32+5im harita gibi oldum ama umrumda değil hiçbir şeye kullanmıyorum 😀😀
hayalperest2310 B-ebek demek ki çatlayan catlıyormus bende şu an birşey yok ama heran olabilir de artık vücuduma kalmış 😂😂😂😂
1234__ Nazli_cvk55 aaaa doğumdan sonra nasıl belli oldu ben hamileleğimin ilk gününden beri kullanıyorum ama beyaz çizgiler acaba doğumdan sonramı çıkıyor
carmellawaldorf 1234__ aynı şekilde ben de bu ikisini birlikte kullanıyorum en başından beri. Kantoronu bebe yağı ile karıştırıp sprey şişeye aktardım çok pratik oldu sürümü. İnşallah çatlamayız🧿🙏🏻
Zehraaxdnz Lutfiye20 9. Ayimda cikti catlagim. Bebek yagi-kantoron yagi kullanmistim malesef koruyamadim 🥲🥲🥲 olacaksa oluyormjs gercekten cok cabalamama rağmen oldu
Hcr61 Bebe yağı kullanıyorum ama çok sık değil ilk zamanlar her gün sürüyordum sonrasında ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı ara ara sürünce normale döndü şu an göz ile görülür bir çatlak yok inşallah da olmaz 🤗 olursada yapıcak bir şey yok çokta takmamak lazım 😄
Sabina_p32 Bende karinimim uzerinde catlak yokdur amma arka popo uzerind ayaqlarimin arka tarafinda boyuk boyuk kirmizi hatlar oluwdu cok kotu gozukuyor 🥺🥺🥺kcermi acsba?
Sehnazs5 Nazli_cvk55 ahahahahah aynı çok güldüm şuan bende hiç yok gözüyle bakıyordum her gün yağlandım doğurdum bir baktım karnım bacaklara hep çatlak içinde 😁😁😁
1Boncuk Lutfiye20 37+5 günlük gebeyim çok dikkat ettim suyu çok tükettim. Bio oil kullandım. Elime hangi nemlendirici geçse sürdüm ama bacaklarım göğüslerim ve göbeğim catladı. Sanırım mutlak sonuç buydu zaten… genetik işte ne yaparsın. Umarım daha fazla çatlamadan hem doğum hemde doğum sonrası süreç geçer.
123mirver_ Bende zeytin yağ, bio yağ , Hindistan cevizi yağı, bunları hamile kalmadan öncede zaten kullanıyordum halen kullanıyorum 10 haftadayım sizden biraz azız🥰🧿
Cherry95 Lutfiye20 37 ye kadar çatlağım yoktu hep bebe yağı kremler falan sürdüm. 38 e girdim her yerim çatlak 😞