cicek52 ibrahim alanbaya gidiyoduk bizi ortada bıraktı 😄😄 koruya geçiş yaptı yarın özgül özgan çelikele gidicem burdada sormuştum bi çok kişi memnunmuş o doktordan araştırdım bende instagram sayfasıda var güler yüzlü cici bir kadın bence işini severek yapıyor

ilkanneyim06 İbrahim hoca çok iyiydi bir defa kendim bir kaç defa annem için gitmiştik. Ama Özgül hocayı bize çok tavsiye ettiler eşimin arkadaşlarının eşleri doğum yapmış şuan yapacak olanlarda var hep tavsiye üzerine seçmişler çok güzel yorumlar yapılıyor doktor hakkında . Zaten aşırı cana yakınmış. ☺️

MaviK evet bende baştan beri keşke ona gitseydim dedim instagramdaki ilgi alakasını görünce

ilkanneyim06 aaa doğum paketi alırken ilgilenen kadın nasıl övüyordu ama hiç gideceğini söylemeden. Biliyorum Özgül hocayı komşum doğum yaptı onda memnun kalmış. İlk gebeliğim de de medyatik doktor tercih ettik dedik bizi öyle çekip paylaşmayın hocam öyle deyince hiç ilgilenmemeye başladı falan dedik bunda da daha sakin bı doktor seçelim. Aysun hanıma gidiyoruz şimdilik ama hiç ilgilenmiyor gibi odaya girmekle çıkmam bir oluyor, sorularımın çoğu yanıtsız vee ilk doğumum sezeryan bunu normal doğum istiyorum çok yoğunum ilgilenmem yapamam vs dedi napacagız bakalım sonradan çok pişman oldum burdan doğum paketi aldigima

cicek52 benim doktorum da Bengü Hanım 36 haftalık olduk , başından beri ona muayene oluyorum gerçekten çok iyi ve çok ilgili

cicek52 ben genel olarak hastaneden memnun değilim ibrahim hocada hemen cıkalım diye gözümüze bakıyodu meğersem gideceği içinmiş

ilkanneyim06 bende hastaneden memnun değilim ama doktorum o kadar tatlı ki bırakamadım devam ettim , eryamandan gelip gidiyorum birde ..

ilkanneyim06 Bende Ankara’da yaşıyorum. Bir türlü enerjimin tuttuğu bir doktora denk gelemedim 🥹 A life a yakınız diye orayı tercih ettim bi kaç kez fakat dediğim gibi o enerji geçmedi, bir an önce düzenli şekilde bir doktora gitmek istiyorum 🙏🏻

Ben 3 Ocakta doğum yaptım ibrahim hocaydı drum bildiğim kadarıyla ameliyathaneye yasak kimse alınmıyo

minikoglumuz canım biz Aralık’ta 10.650′ye aldık. Bu gün komşum almış 11.500 Muş

benbilmirem doğum paketi olduğu için bı kez doktor değiştirme hakkımız varmış çok çok kararsızım