benbilmirem cicek52 Bengü Hanım gerçekten çok tatlı çok sıcakkanlı, sorularıma çok güzel cevap veriyor bıkmadan yani ben biraz paniğim o yüzden 😀😀tabii yinede siz bilirsiniz , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🐥
Celo ilkanneyim06 merhaba yeni doktorda başladınız mı memnun kaldınız mı deneyimleriniz nasıl ben de İbrahim Alanbay’a gidiyordum şu an dr seçmem gerekiyor
ilkanneyim06 Celo merhaba ben özgül hanımı tercih ettim aşırı memnun kaldım ibrahim alanbaydan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim niye ibrahim beyin o suratını çekmişim boş yere inanın bilmiyorum bu hanımefendi çok ilgili çok güleç,tavsiye ederim
Celo ilkanneyim06 sizin adınıza memnun kalmanıza çok sevindim ben de Özgül Hanımı seçeyim o halde sizin kaçıncı haftanız bu arada
Merviiiss ilkanneyim06 memnun kaldınız mii bende ibrahim hoca mağduruyum ve özgül hocayı seçtim. Haftaya salı kontrolüm var. Merak ettim düşüncelerinizi
ilkanneyim06 Merviiiss ben cok memnun kaldım çok ilgili bir hanım ibrahim alanbaya iyi ki gitmiş dedim
Celo Merviiiss siz de mi İbrahim Hocadan Özgül Hocaya geçtiniz ben bugün itibariyle tam 19 haftalık oldum siz kaç haftalıksınız
Kahveseven2107 ilkanneyim06 ben 1.5 sene önce yapmıştım elim yanımda doğuma girdi çok memnun kalmıştık
jcwh03 @ilkanneyim06 merhaba bende özgül hanıma takipliyim 29+6 memnunum bir şey sormak istiyorum 10 muayene yetti mi size her hafta görüşecez demiş ya doktor size ondan merak ettim banada 2 haftada 1 görüşelim dedi de
ilkanneyim06 jcwh03 10 muayne yetmedi şimdi hastane 330 lira muayne ücreti istiyor her hafta yani rezillik resmen paketin ne anlamı var o zaman
yagizegemom jcwh03 iyi olmaya çalışıyorum canım iyice ağırlaştım rahat hareket edemiyorum rahat uyuyamıyorum bide üstüne diş ağrım var 😢 sen napıyorsun nasılsın 🌸
jcwh03 @ilkanneyim06 peki 9 günü tamamlanmadan muayeneye gidince para vermemiz gerekmiyor diye biliyorum her hafta çağırıyorsa alamazlar 9 gün geçmemiş oluyor benimde az kaldı muayene sayısı yetmeyecek kesin
ilkanneyim06 jcwh03 her hafta çağırıyor ve istiyolarmış ben bugün hastaneyle konuştum bende her hafta gelmem o zaman diyip kapattım
jcwh03 @yagizegemom Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun diş de baya zor ya. Bende aynı çabuk yorulmaya başladım bir de hiç bir şey yapasim gelmiyor her şey gözümde büyüyor😃 gün yaklaştıkça stresimde artmaya başladı uykuya zor dalıyorum
yagizegemom jcwh03 bende öyleyim valla stres heyecan korku ne yaşadığımı bende bilmiyorum 🙈 Allahım bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
turkogluceren ilkanneyim06 merhabalar, çok yakın zaman sayılmaz ancak 2019 yılında doğumumu orada yapmıştım ve eşim tüm süreç boyunca yanımdaydı. Bu durum hastane ile değil doktor ile alakalı sanıyorum. Çünkü ben direkt olarak doktorla konuşmuştum :) o yüzden doktorunuza sormakta fayda var.