Sadece detaylı ultrasondamı bebeği renkli görüyoruz benim arkadaşım gittiği hastanede doktoru hep renkli gösteriyormuş bebeği ama ben 15+5im daha hiç renkli göstermedi
Renkli ultrason
Benim hemen hemen beşinci ayıma giriş yapıldığında renkliye geçtik canim
Sürekli renkli görüyorum
Meloo35 ben Liv hospitalda 11 haftalıkken renkli görmeye başladım sonra başka özel bir hastaneye gittim orda 30 haftadan sonra gösterdiler 🤷🏻♀️
Boncukveannsi demekle hastaneden hastaneye değişiyor çoğu kişiye gösterilmiş bu gidişimde sorucam
Meloo35 ben hamile kaldığımdan beri renkli gösteriyor resimleri ve renkli olanları veriyor özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi belki farkediyordur veya doktora göre de değişebilir 🌸
ozgegundogdu1903 özele gidiyorum
Meloo35 hastaneden hastaneye fark ediyor. İlk hamileliğimde hiç renkli görmedim özel olasına rağmen. İkinci hamileliğimde farklı bir hastaneye gidiyorum şu an ve doktorum detaylı ultrason haftasından sonra renkli çekiyor doğuma kadar
Meloo35 o zaman doktorunuzdan rica edin renkli resim verecektik bence 🌸
ozgegundogdu1903 umarım 👼🏻🙏🏻 Gittiğimde söylicem
Meloo35 anladim belki bidaki gittiginizde renkli bakar yada soylersin ozele gidiyosun sonucta ilgilenmeli bende 22 haftaligim 1 kere gordum sadece kendisi gosterdi detayli ultrasondan sonra muaynemde :) heryerde degisiyor endiselenme buyumesi daha iyi daha guzel gozukuyor bende cok sabirsizlanmistim