Sadece detaylı ultrasondamı bebeği renkli görüyoruz benim arkadaşım gittiği hastanede doktoru hep renkli gösteriyormuş bebeği ama ben 15+5im daha hiç renkli göstermedi

Benim hemen hemen beşinci ayıma giriş yapıldığında renkliye geçtik canim

Meloo35 ben Liv hospitalda 11 haftalıkken renkli görmeye başladım sonra başka özel bir hastaneye gittim orda 30 haftadan sonra gösterdiler 🤷🏻‍♀️

Melekg ben 15+5im hiç renkli göstermedi bu kontrolümde söylicem

Meloo35 ben hamile kaldığımdan beri renkli gösteriyor resimleri ve renkli olanları veriyor özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi belki farkediyordur veya doktora göre de değişebilir 🌸

Meloo35
        Genelde ozelde gosteriyolar oda 15 16 haftalardan sonra bebek biraz daha buyudugu icin daha net gozuksun diye renkli bakiyolar devlette hic gormedim detayli ultrasonda bile devlet gostermiyor ve hicbisey soylemiyo malesef :(

yarenh özele gidiyorum ben bu gidişimde doktora söylicem ya

Meloo35 doktoruna soyle istersen ama birazdaha buyumesini bekliyodur benimde oyle olmustu

Meloo35 hastaneden hastaneye fark ediyor. İlk hamileliğimde hiç renkli görmedim özel olasına rağmen. İkinci hamileliğimde farklı bir hastaneye gidiyorum şu an ve doktorum detaylı ultrason haftasından sonra renkli çekiyor doğuma kadar

Meloo35 anladim belki bidaki gittiginizde renkli bakar yada soylersin ozele gidiyosun sonucta ilgilenmeli bende 22 haftaligim 1 kere gordum sadece kendisi gosterdi detayli ultrasondan sonra muaynemde :) heryerde degisiyor endiselenme buyumesi daha iyi daha guzel gozukuyor bende cok sabirsizlanmistim

yarenh evet o kadar para dökülüyor insan ilgi bekliyor açıkçası insan bu dönemde aşırı sabırsız oluyor her randevum yaklaştığında sabırsızlanıyorum resmen içim içime sığmıyor çok farklı duygular sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖