Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşımın tavsiyesiyle geldim buraya,içi dokmeye ihtiyacım var. 3 yıldır evliyiz. 4 yıl once eşimi varikoseşden ameliyat yaptılar , sonuçları gayet iyi.
Sonra bende sorun çıktı sağ tüp tıkaylıydı açtılar, sonra 1 kez klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım, sonra aşılama ile 2 kez de kimyasal oldu. Sonra 2′ci aşılamaya gittim hiç tutmadı. Ve hala hamile kalamadım. Takviye kullanıyorum. Etrafımda herkes hamile. Ben çok bunaldım aşırı bunaldım, eşimi baba yapamıyorum. Kuzeni bebek bekliyorlar. Eltiminde 2 çocuğu var. Herhalde herkes diyor ki olmuyor… içim acıyor , gerçekten. Allahım en yakın zamanda bana da ve herkese nasip etsin. Hayatımın en zor sınavını geçiyorum. 🥹🥹 Ne yapıcagımı bilmiyorum. Bir kaç ay daha olmazsa Tüp bebeğe yonleneceğim…

edagurkaynak176 canım öncelikle Allah hayırlısıyla en kısa zamanda çocuk nasip etsin🙏🏻Etrafı hiç dinleme inan sadece moral bozmak için konuşuyolar.Çocuk yapsan sanki soru soranlar gelip bakacak.Ne kadar kendini kasıp stres yaparsan o kadar zor olur.İçini hep ferah tut etrafı duymamaya çalış.Sene olmuş 2023 bir sürü tedavi yöntemi var sana da uygun olan biri olur elbet❤️

edagurkaynak176 her nasip vaktinde gelir kuzum lütfen sıkıntı yapma. En hayırlı zamanda gör bak nasıl oluyor.
      Teselli değil bunlar gerçekten insan bazen beklemediği anda çiçekler açıyor.
      Sadece ye iç keyfine bak üzülme takılma herkes kendi nasibini bekler🌺

edagurkaynak176 2 defa hamile kaldım 2 side düşükle sonuçlandı sonrasında aşırı kafaya taktım ve hamile kalamadım doktora gittiğimde pcos olduğunu hamile kalabileceğimi ama zor kalacağımı söyledi hamileliği ve anneliği tamamen kafamdan çıkardığım dönem hamile kaldım yani stres yaptığınız sürece asla olmuyor Allahım hayırlı bir şekilde nasip eder umarım kendinizi stresten uzak tutun 🤍

edagurkaynak176 canım gerekli bütün testleri yaptırdın mı . Bak kimyasal da olsa hamile kalmışsan . Bunlar hep stresden oluyor . Stres tahmin etmediğimiz kadar biz kadınlara zarar veriyor. Akışına bırak kuzum akışına.bıraktğun zmn göreceksin. İnsanları boşver onlar hep konuşur . Bende ıkı defa bebeğimi kaybettim . Bugün tekrar kürtaj oldum bazen olmayınca olmuyor . Rabbim en hayırlı zmnı bekliyordur . Ben her seferinde vardır bir hikmeti diyorum. Kendimde gerekli bütün testleri yapacam eşim içinde ama ondan sonrası Takdiri İlahi … Kendini sakın bu konu da yıpratma . Rabbim en kısa süre sana da bana da bizim gibi Rabbine el açmış çocuk isteyen her kuluna sağlıklı gebelik nasip etsin 🤲🏻❤️

Canım benim kalbine göre versin allah🙏🏻 hayat bir sınav herkes bir şeylerle sınanıyor seninde sınavın bu ama imkansız hiç bir şey yok benimde olmuyordu imkansız gibiydi hiç ummadığım anda verdi allah bekle,sabret.. bu gece sizin için çok dua edicem.. vardır bundada bir hayır siz kalbinizi bozmayın allah size tüm kapılarını açacaktır bu arada söylemeden geçemiycem benim çok yakınım çook çok yakınım çok kötü bir anne.. allah ona ikiz bebek verdi işte böylelerine verip allah onlarıda sınıyor ama farkında değil sizin çok güzel bir ebeveyn olacağınızdanda hiç şüphem yok allah sizede nasip eder inşallah♥️ güzel yüreğinizden öpüyorum 🌸

edagurkaynak176 işte allah onlarıda sınar aslında ama anlamazlar bazısıda evlatla sınanır.. inanki sınav bu geçicek insallah yeter ki kendini üzüp olumsuz düsünme 🙏🏻🌸💖