• Gebelik
  • Bebeğin 1 hafta geride olması

Hanımlar meraba . cuma günü detaylıya girdim 21+1 çıktı 1 hafta geriden geliyor gelişim dediler konsey toplandı bugünde yakından takip edilmesi gerekiyor risklisin artık denildi 320 gram bebeğim çok korkuyorum kaybetmekten herşey olabilir dedi inşalah bu 1 hafta kapanır yada açılmaz arası başına gelen varmı arkadaşlar nasıl bi psikoloji ile ilerlediniz modum düşük bebeişim hissediyor ister istemez neyle teselli oldunuz ilk gebeliğin bu arada birde bundan önce z5 haftalık düşük yaşadım :(

Sa26 acaba başka bi doktora mı görünseniz çünkü 2 haftaya kadar geride veya ilerde olması çok sorun teşkil etmiyor niye öyle söylediler anlamadım başka bit problem gözüktü mü ?

Sa26 Allah Allah bı hafta geriden gelmesinden dolayı.mi.bebegi kaybedebilirz diyrlar ama neden? Normal değil mi bu kadar riskli bı durum oluşturacak bsjey değil bu sanki ya

• Sa26 bunu yanıtladı.

Lunaaa92 hem tıp fakültesi hem özele gittim maalesef birinde 4 gün dedi birinde 1 hafta denildi şöyle suan 1 hafta geri ama ilerleyebilir denildi o yüzden yakın takip deniliyor şuan allaha sığınmaktan başka bişi gelmiyor elimden inanın evlat çok başkaymış rabbim imtan vermesin kimseye evlatla

Narinsuu evet konsey raporında bebek sıvısı azalabilir kalbi durabilir eşini düşürebilir yazıyor yani ilerlerse gerilik kötü eğer toparlarsa risk azalıyor dedi artık perinatoloji bölümüne hafatda 1 kez gideceğim 1 şubatta randevum

Sa26 Allah Allah ilk defa duyuyorum ya böyle normalde 2 haftaya kadar bi sorun görmezler

• Sa26 bunu yanıtladı.

Lunaaa92 malesef en kötüsünü en baştamı söylüyorlar bende anlamadm küçük diyor başka bişi demiyor 320 gram çıktı

Eldgrn, başlığı Bebeğin 1 hafta geride olması olarak değiştirdi.

Sa26 siz biraz beslenmenize özen gösterin bakalım nasıl olacak bol bol muz kaşar falan yiyin, hiç üzmeyin kendinizi geç döllenme bile olmuş olabilir, suyunuz vs nasıldı

• Sa26 bunu yanıtladı.

Benimde bir hafta geriden geliyor adet tarihime göre 20+4 olmam gerekirken kese beta vs ile 19+4üm.. doktorum 2 haftaya kadar sorun yok dedi 1 ay haftada bir gittim 19.haftaya göre düzenli ilerleme sağlayınca adet tarihimi değiştirdi ama brn hiç kötü düşünmedim yeterki yaşasın sağlıklı olsun bir hafta geç doğsun sorun yok

• Sa26 bunu yanıtladı.
                • Sa26 bunu beğendi.

Lunaaa92 onlarda hiç sorun yok suan sadece 1 hafta geri şuan sorun yok ama inşllaahta 1 hafta kapanırda bu süreci atlatıız

Mrvctn şöyle canım 18 haftalıkken gittin en son sonra detaylıya gireceğim için sonuçlarla gidecektim 18 haftalıga göre bebeğimde aynıydı 18 haftalıktı 3 hafta sonra değişti herşy o yüzden korkuyorum

Mrvctn size her hafta konttole gideceksin dendimi acaba detaylıdan sonra mı böyle öneriyorlar hiç bilmiyorum

Sa26 benimde başından beri 1 hafta geriden geliyor denildi öyle abartılacak bısey yok risk 2 hafta 3 haftası risk dedi doktor 39+1 olduk bu günlere geldik sende üzülme korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle doktorun öyle korkutucu konuştuysa memnun değilsen degiştir bence

• Sa26 bunu yanıtladı.

Sa26 ama bir hafta geriden gelmesinde problem yok ki ? Başka bir sorun yok değil mi?
                      Düşüğünüz 5 haftalıkken mi 25 haftalıkken mi

• Sa26 bunu yanıtladı.

Sevensevilen 5 haftalıkken o yüzden kokrktuk bi ondan ötürü değilidr dedi yani tıp fakültesi bidaha gitmeyi bende istemıyorum inanın ne moral kaldı ne başka bişi

Sa26 benim bir ara ilerde gitti sonra geriledi gerilediği dönemde proteine ağırlık verdim özellikle yumurta yiyin çok iyi geldi gelişimine yani oluyor böyle şeyler içinizi ferah tutun siz

• Sa26 bunu yanıtladı.

Sa26 benim karin cevresi 3 hafta geri neden bu kadar korkuttular her hafta takipdeyim yani kilo alimi yavas saece sizin tum vucudmu 1 hafta geru

• Sa26 bunu yanıtladı.