bebek_firarda Bütün gün hastane ve marketteydik eşimle. Eve gelince patates mıhlası yaptım. Kahvaltılık çay😂bunuda “ karnım tok ama keyif yapıyım “ adlı çayımı içerek yazıyorum😂
minik_koala_ve_annesi Mustafayigitvebeytugannesi cok gecmis olsun canim inasallah biran once toplarsiniz afiyet olsun🥰
minik_koala_ve_annesi holly bende kociste oruc canim magnolia yapacaktim markete gidemedim😆yemekleri hazir ettim ama esim disarda yiyelim dedi 😅yoldayiz insallah ezana yetisiriz🥰afiyet olsun allah kabul etsin canim
mysweetbabyy minik_koala_ve_annesi valla bende duymamıştım kayinvalidemden öğrendim çok lezzetli oluyor denemelisin birgun buzluktan haşlanmış buğdayı çıkarıyorum suda biraz daha hasliyorum uyice yumuşuyo başka tencere de sütü isitiyorum bugdayla bulusturuyorum biraz daha pişiriyo sonra üstüne tereyağı eritiyorum karabiber ekliyorum
nebakiyonkomikmi minik_koala_ve_annesi EymeninAnnesi__ @Papatyaaa__ @cahillesohbetikestim @bebek_firarda Kızlar bana bı akıl verin haftasonu geniş çaplı misafirlerim olacak tüm menüye karar verdim bir tek anayemek kaldı ne yapabilirim akıl verin 😔