Siracinannesi minik_koala_ve_annesi mercimek çorbası ıspanaklı peynirli börek ve pırasalı börek yaptım 😂 çok uykusuz ve yorgunum çok bile yaptım bugün dün gece hiç uyumadım sabaha kadar oğlumun başında bekledim 🥲
minik_koala_ve_annesi Siracinannesi hasta mi canim gecmis olsun dhaa ne olsun hic yemek olmamasindan iyi😇
Mustafayigitvebeytugannesi Siracinannesi sanırım islim kebabından bahsetmiş her yerde ismi farklı patlicanla yapılıyor bazıları da patlıcan kebabı diyor ayy bende çok severim bu yemeği canım istedi yarına yapım bari bende 🥰 kız bura ne güzel bir yer ya yarına da yemeğim çıkmış oldu bura sayesinde 🤣🤣🤣
holly Siracinannesi İslim kebabı diğer adı galiba 😂 patlıcanları kızartıp içine köfte koyuyosun. Efsane bi yemek mutlaka dene
Papatyaaa__ minik_koala_ve_annesi fırında biber,domates, patates,soğan,havuç,patlıcan ve tavuk yaptım karışık yanınada salata ve ezogelin çorbası
Mustafayigitvebeytugannesi minik_koala_ve_annesi çocuklara ve babamiza et havuç patates haşlama yaptım etin suyunu küçük oğlum sarımsak ve limonla içiyor seviyor içsin iyileşsin hemen diye 🤭🤗 kendime de makarna yapcam 🤣🤣 onlara güzellik yaptım bugün 😅 üstelik küçük oğlum hasta durmuyor sanırım salgına yakalandık bende de halsizlik var zar zor yemek yapıyorum umarım değerimi bilirler. 😒
minik_koala_ve_annesi Mustafayigitvebeytugannesi cok gecmis olsun canim inasallah biran once toplarsiniz afiyet olsun🥰
Siracinannesi Mustafayigitvebeytugannesi ahah evet bende gittim baktım biliyorum bu yemeği ama diğer adını biliyordum bende 😂 bende çok seviyorum hemen yarınki yemeğimi buluyorum değişik de şeyler öğreniyorum iyi oluyor 😂
Siracinannesi holly ay evet gittim merakımdan hemen baktım internetten bende ismini islim kebabı diye biliyorum diğer adına hiç dikkat etmemiştim 😂 aşırı severim bari patlıcan alayım da bende yapayım bayadir yapmadım canım istedi 😂
myangelson minik_koala_ve_annesi patates yemeği bulgur pilavı turşu bugün temizlik günümdu yeter pertim çıktı 😂😂
Siracinannesi holly ay bende biliyor musun bayılıyorum her yemeğine her şeyi mi lezzetli olur ben bilmiyorum 😂
mysweetbabyy minik_koala_ve_annesi valla bende duymamıştım kayinvalidemden öğrendim çok lezzetli oluyor denemelisin birgun buzluktan haşlanmış buğdayı çıkarıyorum suda biraz daha hasliyorum uyice yumuşuyo başka tencere de sütü isitiyorum bugdayla bulusturuyorum biraz daha pişiriyo sonra üstüne tereyağı eritiyorum karabiber ekliyorum