minik_koala_ve_annesi Selam canimiz anneler aksama neler yapiyosunuz yemek benim suanlik menu corba,dolma,borek varsa sizde degisik fikir bekleyim burda😇🥰
Elifdamlayildiz minik_koala_ve_annesi bende sebze dolması düşünüyorum ama daha pazara bile çıkmadım 😂🙊
cahillesohbetikestim minik_koala_ve_annesi ay hala dışarıdayım kontrolden çıktım. Oğlumun doğum günü için alışveriş yapıcam. Eve geçince ne yaparım bilmiyorum 🤣
minik_koala_ve_annesi Elifdamlayildiz bende daha markete gidecegim canim ama bebis olunca zor komsumu bekliyorum 5 dakika baksin diye😊
Elifdamlayildiz minik_koala_ve_annesi ayy sen komsuna bırakıp gidiyon bari ,ben karnımı bulantimi evde bırakıp gidemiom 😂afiyet olsun şimdiden 💜
minik_koala_ve_annesi Elifdamlayildiz ahahaha bende gidmeedim canim yemegi yaptim esim disarids yiyelim dedi🤣
bademli_puding minik_koala_ve_annesi anne evindeyim annem lahana sarması Pırasalı börek Mercimek çorbası yapmış birde sütlaç 🤤
2022bebeki minik_koala_ve_annesi Yayla çorbası, yuvalama, salata , hoşaf var . Annemin geldiği nasıl belli zahmetli yemeklerden🤣
Busel minik_koala_ve_annesi arkadaşım geliyor 5 çayına hazırladım ben eşim gececi Şalgamlı kuskus salatası Yaş pasta Kıymalı ve patatesli börek yaptım🤣
minik_koala_ve_annesi Summerwine cok guzel.uzerine yogurtta dokeriz biz daha guzel.olur afiyet olsun cansi🥰
holly minik_koala_ve_annesi Kürdan kebabı pirinç pilavı havuç tarator muzlu magnolia . Bugün oruç tuttum kendime güzellik yaptım
minik_koala_ve_annesi holly bende kociste oruc canim magnolia yapacaktim markete gidemedim😆yemekleri hazir ettim ama esim disarda yiyelim dedi 😅yoldayiz insallah ezana yetisiriz🥰afiyet olsun allah kabul etsin canim