anayimbenanaaaa yaa az kalmış aşkom artık tamamlamaya çalış 🥲 ben küçük bi yerde yaşıyorum yaa sipariş falan verdiğim için eksik olmasın doğduktan sonra bide kıyafetle uğraşmim diyorum o yüzden tam bi liste arayışındayım
Bebeklerinize aldığınız herr şeyy
Aaaysee 6 adet uzun kol çıtçıtlı 0-3 ✔️
6 adet uzun alt 0-3 ✔️
2 adet uzun kol tulum 0-3 ✔️
2 adet hastane çıkışı 0-3 ✔️
10 adet zıbın 0-3 ✔️
8 adet çorap ✔️
11 adet ağız mendili ✔️
Şapka eldiven ✔️
Havlu✔️
Düz kafa yastığı✔️
2 adet Müslin örtü ✔️
Battaniyeler ✔️
Bebek çantası ✔️
2 numara bebek bezi❌
Islak mendil ❌
Anne yanı Beşik ✔️
Babynest ✔️
Nevresim takımı ✔️
Uyku seti ✔️
Mama sandalyesi ❌
Bebek arabası ❌
Puset örtüsü ✔️
Burun temizleme aparatı✔️
Emzik ❌
Emzik zinciri✔️
Emzik kutusu✔️
Tırnak makasi seti✔️
Keçe organizatör✔️
Ana kucağı ✔️
Ateş ölçer✔️
Şampuan - bebek yağı - pişik kremi ✔️
Biberon ve Temizleyicisi✔️
Saç fırçası✔️
-Benim ihtiyaç listem-
İki adet pijama takımı önden düğmeli
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni ✔️
Göğüs pompası
Depend
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Karin toplayici slip korse
Benim dogumum mayıs başı ben bu şekilde aldim ilk etapta bunlarla idare edicem daha sonra 3-6 ve 6-9 lari yazliklar çıktığı zaman yenilerini alcam ailemde dedi bizde alırız onlarada söyledim eger alicaksaniz ben 0-3 yeteri.miktarda aldim sizler 3-6 6-9 alin diye
hulyaakgn34- evet bunların hepsi aklımda canım Allah razı olsun 🌸 bebeğim insaAllah kusmaz çok ama oyle olursa mecbur fazladan alırım doğunca ama su an fazladan ziyade eksik tamamlama peşindeyim 🥲 dediğin gibi 0,3 ay benim gözüme de çok küçük geliyor 3,6 ay aldım genelde iyiki oyle yapmışım
Sonradan da birkac parca bisey aldim ama genel hatlariyla butun aldiklarim bunlar
- Düzenlendi
Aaaysee yavrum hiç liste yapmadım ben. 🤣 en önemlisi ağız mendili ve zıbın bol bol al derim çünkü çiş kaka kusmuk ne ararsan çıkarıyorlar🤣bir de tulumdan ziyade alt üst takım almanı öneririm tulum genel olarak güzel görünüyor ama pratik değil.
Aaaysee gereksiz bi rahatlık var üzerimde kdjdks tamamlayacağım ama 💪🏻
mommytobe_ hepsi gerekli,güzel şeyler evet teşekkür ederim canım 🤍
cahillesohbetikestim evet bende öyle düşündüm canım 2 tulum aldım 2 1 tane daha alsam şuanlık yeter gibi daha çok zıbın ağırlıklıyım bende,ağız mendili hiic almadim ilk is onu alim çook teşekkür ederimm 😽💞
anayimbenanaaaa insaAllah 😁🤍
Aaaysee @mylittlebabym aşkım sen neler aldın Ova kuşuma 🤤💖
anayimbenanaaaa bende 34.haftamdayim daha doğum çantası hazır değil
[silindi]
Aaaysee benim aldıklarımın yarısı bende yarısı annemde vallahi salya sümük hastayım bi toplayım kendimi annemdekileri de getirip yıkayıp bakıcaz eksik gedik kalmış mı die birde 2 ay kaldı :)
Aaaysee ağız mendili her işe yarıyor canım kussam siliyorsun, ağzının suyunu siliyorsun, yeri geliyor ter bezi olarak kullanıyorsun, yeri geliyor vücudunu siliyorsun 🤣
Ysm0307 doğum çantası kolay, eşyalar yıkanmış ütülenmiş haldeyse ama benim sanki eksiğim varmış gibi yıkadım ütüledim koydum dolabına ama gözüm mü doymadı bilmiyorum eksik gibi 😂
cahillesohbetikestim yerlere doğru gitcen diye korktum 😂
[silindi]
Aaaysee hepsi bi ortaya dökülmeden belli olmuyo canım onları bekle ondan sonra koyul eksikleri almaya