• Öneri
  • Bebeklerinize aldığınız herr şeyy

Ozbyt bana gönderebilirsin diyomusum 😂 benim bi kaç takım 2 hastahene çıkışı dışında hiç bir sey yok yaa zaten o kadar fazla fazla alamam ama eksik olsun da istemiyorum

Kızım 1 bucuk yaşında eksik hiçbir zaman bitmiyor 😅 şimdi 2. Gebeliğim nerden başlıyım diyorum
Canım yeni doğan kıyafet çok alma benim en büyük hatam bu oldu herşeyi çok küçük almışım hep gözüme onlar hoş geliyordu elim hep onlara gitmiş çocuk bi doğdu 1 ay giydi giymedi elimde kaldı 3 6 ay en kullanışlı olanı şu kadar al bu kadar al diyemem bu kullanım şekline bağlı benim bebeğim çok kusuyordu günde 10 kıyafet değişiyorduk ve yakalık inanılmaz lazım oluyordu yeni doğan reflüsü vardı 6 ay çektim oyuzden bu durum bebekten bebeğe de değişebiliyor onun harici şambuan setini kremini küvetini su kaplarını yatağını çarşafını nevresim 2 set olsa yeter burun aspiratörünü al muhakak ateş ölçerini al açma örtüsü ıslak mendillerini pamuklarını yani zaten bebek mağazasına girsen orda gördükçe alabilirsin biberon seti büyüklü küçüklü gereksiz bi tane al yeterli birde göğüs pompası kesinlikle al liste olarak yazmadım ama aklıma gelenler bunlar

anayimbenanaaaa yaa az kalmış aşkom artık tamamlamaya çalış 🥲 ben küçük bi yerde yaşıyorum yaa sipariş falan verdiğim için eksik olmasın doğduktan sonra bide kıyafetle uğraşmim diyorum o yüzden tam bi liste arayışındayım

Aaaysee 6 adet uzun kol çıtçıtlı 0-3 ✔️
      6 adet uzun alt 0-3 ✔️
      2 adet uzun kol tulum 0-3 ✔️
      2 adet hastane çıkışı 0-3 ✔️
      10 adet zıbın 0-3 ✔️
      8 adet çorap ✔️
      11 adet ağız mendili ✔️
      Şapka eldiven ✔️
      Havlu✔️
      Düz kafa yastığı✔️
      2 adet Müslin örtü ✔️
      Battaniyeler ✔️
      Bebek çantası ✔️
      2 numara bebek bezi❌
      Islak mendil ❌
      Anne yanı Beşik ✔️
      Babynest ✔️
      Nevresim takımı ✔️
      Uyku seti ✔️
      Mama sandalyesi ❌
      Bebek arabası ❌
      Puset örtüsü ✔️
      Burun temizleme aparatı✔️
      Emzik ❌
      Emzik zinciri✔️
      Emzik kutusu✔️
      Tırnak makasi seti✔️
      Keçe organizatör✔️
      Ana kucağı ✔️
      Ateş ölçer✔️
      Şampuan - bebek yağı - pişik kremi ✔️
      Biberon ve Temizleyicisi✔️
      Saç fırçası✔️
      -Benim ihtiyaç listem-
      İki adet pijama takımı önden düğmeli
      Emzirme atleti
      Emzirme sütyeni ✔️
      Göğüs pompası
      Depend
      Terlik
      Göğüs pedi
      Göğüs kremi
      Karin toplayici slip korse

Benim dogumum mayıs başı ben bu şekilde aldim ilk etapta bunlarla idare edicem daha sonra 3-6 ve 6-9 lari yazliklar çıktığı zaman yenilerini alcam ailemde dedi bizde alırız onlarada söyledim eger alicaksaniz ben 0-3 yeteri.miktarda aldim sizler 3-6 6-9 alin diye

hulyaakgn34- evet bunların hepsi aklımda canım Allah razı olsun 🌸 bebeğim insaAllah kusmaz çok ama oyle olursa mecbur fazladan alırım doğunca ama su an fazladan ziyade eksik tamamlama peşindeyim 🥲 dediğin gibi 0,3 ay benim gözüme de çok küçük geliyor 3,6 ay aldım genelde iyiki oyle yapmışım

Aaaysee yavrum hiç liste yapmadım ben. 🤣 en önemlisi ağız mendili ve zıbın bol bol al derim çünkü çiş kaka kusmuk ne ararsan çıkarıyorlar🤣bir de tulumdan ziyade alt üst takım almanı öneririm tulum genel olarak güzel görünüyor ama pratik değil.

elvinimmm evet bende 6,9 yaza doğru kilosuna göre falan almayı düşünüyorum listende benim hiç almayacağım şeyler var 😁 ama çoğusu gerekli şeyler tabikii,çok teşekkür ederimm 🌸

• [silindi]

Aaaysee benim aldıklarımın yarısı bende yarısı annemde vallahi salya sümük hastayım bi toplayım kendimi annemdekileri de getirip yıkayıp bakıcaz eksik gedik kalmış mı die birde 2 ay kaldı :)

Ysm0307 doğum çantası kolay, eşyalar yıkanmış ütülenmiş haldeyse ama benim sanki eksiğim varmış gibi yıkadım ütüledim koydum dolabına ama gözüm mü doymadı bilmiyorum eksik gibi 😂

[silindi] evet benimde annem,ablamlar gönderecek topluca öyle bakim eksiklere diyorum bizim de 2 buçuk ay kaldı 🥲

[silindi] geçmiş olsun bu arada toparlarsın hemen insaAllah 💖