Oznur_ece65 ara değer yani gebe olmayanda olması gereken değer 0 ile 5 arası. Sen gebesin ve referans değer aralığından yüksek çıktığı için değerin öyle yazıyor sıkıntı yok yani

Merveee_56 belirtim reglim 2 gün gecikti hafif bel ağrısı akıntım fazlasıyla var kasık ağrım böyle adet olucakmışım givi

Teslimenursevil bende senin gibiydim o kadar ümidimi kesmiştim ki eşim sonucu almaya gitti o sırada bende rahim filmi için hastane bakıyordum stres yapma inşallah vardir

Benim adetim 4 gün geçmişti ve sağ kasıgım aşırı agrıyordu o şekilde gidip kan verdiğimde 1075 beta ile öğrenmiştim inşAllah vardır 🙏

Senemkaya64 E nabız indiriyorsun bilgilerini giriyorsun e nabız hesabın yoksa E devlet ile giriş yapıp tahlil sonuçlarına bakıyorsun canım

CeydaST referans dışı deyince korktum teşekkür ederim cuma günü hastaneye gideceğim zaten içimdeki o tedirginlik dinmiş oldu

Teslimenursevil kimyasal gebelik olabilir her gun koyulasma olmuyosa sayet ve sonraki gunlerde cikmadiysa malesef kimyasal olabilir