CeydaST Oznur_ece65 ara değer yani gebe olmayanda olması gereken değer 0 ile 5 arası. Sen gebesin ve referans değer aralığından yüksek çıktığı için değerin öyle yazıyor sıkıntı yok yani
Oznur_ece65 CeydaST referans dışı deyince korktum teşekkür ederim cuma günü hastaneye gideceğim zaten içimdeki o tedirginlik dinmiş oldu
Teslimenursevil Merveee_56 belirtim reglim 2 gün gecikti hafif bel ağrısı akıntım fazlasıyla var kasık ağrım böyle adet olucakmışım givi
Merveee_56 Teslimenursevil benim belirilerle aynı gibi ben gogudlerimden anlamıştım gebe olduğumu şuan 13+1 rabbim hayırlı bir şekilde nasıp eder inşallah canim
CeydaST Teslimenursevil ayyy en alta kadar indim daha çıkmamış valla ben de merak ettim hadi inşallah vardır
Yaseminturan_ Teslimenursevil Bem ikinci gebeliğimi yani suan aynen böyle silik çizgi ile öğrendim var gibi görünüyor rabbim gönlünüze göre versin🌸
Teslimenursevil Yaseminturan_ amin inşallah canım bu kadar belirtiler var ama bugün yaptığım testte çıkmadı anlamadım
Teslimenursevil Merveee_56 göğüslerimde dolgunluk haricinde bişey yok şuam benim nolcak bilmiyorum var mı onuda bilmiyorum belkide boşa hevesleniyoruö
Oznur_ece65 Senemkaya64 E nabız indiriyorsun bilgilerini giriyorsun e nabız hesabın yoksa E devlet ile giriş yapıp tahlil sonuçlarına bakıyorsun canım
Merveee_56 Teslimenursevil bende senin gibiydim o kadar ümidimi kesmiştim ki eşim sonucu almaya gitti o sırada bende rahim filmi için hastane bakıyordum stres yapma inşallah vardir
Dilara012 Benim adetim 4 gün geçmişti ve sağ kasıgım aşırı agrıyordu o şekilde gidip kan verdiğimde 1075 beta ile öğrenmiştim inşAllah vardır 🙏
Kubbrra-87 Teslimenursevil kimyasal gebelik olabilir her gun koyulasma olmuyosa sayet ve sonraki gunlerde cikmadiysa malesef kimyasal olabilir
Kubbrra-87 Teslimenursevil degeriniz yukselmis ama geri dusmus kimyasal gecirdiniz sanırım sonraki aya kalırsıniz insallah kimyasal sonrasi hemen gebe kalan cok kisi var