Işte yediklerime dikkat ediyorum seker yüklemesi yaptrmadm ölçüm yaptm 3 gn güzel ckti ama dikkat ederek yedm hep acaba normal yesem cikarmiki sekerim:)

Bta ya bende aynı dertteyim🤦‍♀️
    Kaçıncı haftadasınız
    Şeker sorunum olduğu için şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doğrumu değil mi diyorum daha o haftaya gelmediğim için sormadım doktoruma
    İlk hamileliğimde böyle bir sıkıntım yoktu ama bu sefer 😔😔 off

Ahsenn031013 26+5 haftadaydım ölçüm yapıyorum aclik tokluk kendim evde yedklerimede dikkat ediyorum güzel cikiyor degerlerim en son gttigmde doktor biraz suyu fazla dedi onun icn dikat ediyorum belki düzelmiştir bidaki gidişte ins

Bta benimde açlık tokluk ve 3 aylık şekerim normal çıkmıştı suyuda normal ama bugün yükleme yaptırdım 1. Saat sınırda çıktı 2. Saat iyi çıktı diyet verdi yürüyüş önerdi çok yüksek olursa insülin kullanıyorlar şekerin varsa ve önlem alınmazsa daha kötü sonuçları var

Bta benimde 134 çıktı doktorum normal sınırlar içinde dedi

Şimdi ben çay yanında bir iki bisküvi yesem sekerim cikarmi :) olcmelimiyim yedikden bi saat sonra :)

mysweetbabyy dayanamadm yedim bakalm bi saat sonra ölçüm yapicam ne cikicak yüksek çıkarsa bida hc yemicm

Bta yüklemeyi sende yaptırmicaksın o zaman doğrumu anlıyorum

• Bta bunu yanıtladı.

Ahsenn031013 açlık tokluk şekerimi evde takip ediyorum 3 gün baktm doktoruma gönderdim normal dedi ama ben yinede dikkat ediorm suyun fazla biraz deyince korktm belki bidaki gidişe normale doner

Ahsenn031013 eger şeker hastasıysanız rvde zaten ööçüm yapıyorsanız şeker testi istemez ama evde kontrol etmiyorsanız yaptırmanız gerekiyor çünkü yüksek şeker yani fark etmediginiz yükske şeker gebelk zehirlenmesine yol açıyor oyüzden mutlaka doktorunuzu dinleyin

Bta evet degerlerşniz normal dikkatle ilerlersiniz inşallah ilerlerse insulin çok zor o igneyi yapmak falan bende 32. Haftada şıktı şeker insuline başladık

Hilaynur evde sürekli ölçüm yapıyorum
                  Sabah öğle akşam ve gece
                  Aç tok yapıyorum sürekli
                  Şuana kadar normal değerlerim 1. Saat 2.saat hep normal oldu ama tabi dikkat ettiğim için😔

civcivim0 şeker testinde açlık 110 çıkmıştı tokluk 153 çıkmıştı şuanda açlık 83/90 arası toklukta 130 150 arası insulin le