Bta Kendim evde ölçüm yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime ama bu sabah ve dün akşam.yemegnden sonra 130 cikti 90larda yada en fazla 103 cikiyodu 130 görünce moralim bozuldu yüksek die
Selisce Bta o zaman güzel değeriniz yine de dikkatli yiyin yürüyüş yapın doktorlar şeker için yürüyüş öneriyor
Bta Işte yediklerime dikkat ediyorum seker yüklemesi yaptrmadm ölçüm yaptm 3 gn güzel ckti ama dikkat ederek yedm hep acaba normal yesem cikarmiki sekerim:)
Ahsenn031013 Bta ya bende aynı dertteyim🤦♀️ Kaçıncı haftadasınız Şeker sorunum olduğu için şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doğrumu değil mi diyorum daha o haftaya gelmediğim için sormadım doktoruma İlk hamileliğimde böyle bir sıkıntım yoktu ama bu sefer 😔😔 off
Selisce Bta benimde açlık tokluk ve 3 aylık şekerim normal çıkmıştı suyuda normal ama bugün yükleme yaptırdım 1. Saat sınırda çıktı 2. Saat iyi çıktı diyet verdi yürüyüş önerdi çok yüksek olursa insülin kullanıyorlar şekerin varsa ve önlem alınmazsa daha kötü sonuçları var
Bta Ahsenn031013 26+5 haftadaydım ölçüm yapıyorum aclik tokluk kendim evde yedklerimede dikkat ediyorum güzel cikiyor degerlerim en son gttigmde doktor biraz suyu fazla dedi onun icn dikat ediyorum belki düzelmiştir bidaki gidişte ins
Hilaynur Ahsenn031013 eger şeker hastasıysanız rvde zaten ööçüm yapıyorsanız şeker testi istemez ama evde kontrol etmiyorsanız yaptırmanız gerekiyor çünkü yüksek şeker yani fark etmediginiz yükske şeker gebelk zehirlenmesine yol açıyor oyüzden mutlaka doktorunuzu dinleyin
Bta Şimdi ben çay yanında bir iki bisküvi yesem sekerim cikarmi :) olcmelimiyim yedikden bi saat sonra :)
Bta mysweetbabyy dayanamadm yedim bakalm bi saat sonra ölçüm yapicam ne cikicak yüksek çıkarsa bida hc yemicm
Bta Ahsenn031013 açlık tokluk şekerimi evde takip ediyorum 3 gün baktm doktoruma gönderdim normal dedi ama ben yinede dikkat ediorm suyun fazla biraz deyince korktm belki bidaki gidişe normale doner