Hayır 1. Saat 140 altı normal

Kendim evde ölçüm yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime ama bu sabah ve dün akşam.yemegnden sonra 130 cikti 90larda yada en fazla 103 cikiyodu 130 görünce moralim bozuldu yüksek die

Bta kaç saat olduğuna bağlı 1. Saatte 140 2. Saatte 120 altı olması gerekiyor

• Bta bunu yanıtladı.

Bta o zaman güzel değeriniz yine de dikkatli yiyin yürüyüş yapın doktorlar şeker için yürüyüş öneriyor

• Bta bunu beğendi.

Bta aç 95- tok 1.saat 140 - tok 2. saat 120 ve altında ise normaldir

• Bta bunu beğendi.

Işte yediklerime dikkat ediyorum seker yüklemesi yaptrmadm ölçüm yaptm 3 gn güzel ckti ama dikkat ederek yedm hep acaba normal yesem cikarmiki sekerim:)

Bta ya bende aynı dertteyim🤦‍♀️
      Kaçıncı haftadasınız
      Şeker sorunum olduğu için şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama doğrumu değil mi diyorum daha o haftaya gelmediğim için sormadım doktoruma
      İlk hamileliğimde böyle bir sıkıntım yoktu ama bu sefer 😔😔 off

Ahsenn031013 26+5 haftadaydım ölçüm yapıyorum aclik tokluk kendim evde yedklerimede dikkat ediyorum güzel cikiyor degerlerim en son gttigmde doktor biraz suyu fazla dedi onun icn dikat ediyorum belki düzelmiştir bidaki gidişte ins

Bta benimde açlık tokluk ve 3 aylık şekerim normal çıkmıştı suyuda normal ama bugün yükleme yaptırdım 1. Saat sınırda çıktı 2. Saat iyi çıktı diyet verdi yürüyüş önerdi çok yüksek olursa insülin kullanıyorlar şekerin varsa ve önlem alınmazsa daha kötü sonuçları var

Bta benimde 134 çıktı doktorum normal sınırlar içinde dedi

Şimdi ben çay yanında bir iki bisküvi yesem sekerim cikarmi :) olcmelimiyim yedikden bi saat sonra :)

mysweetbabyy dayanamadm yedim bakalm bi saat sonra ölçüm yapicam ne cikicak yüksek çıkarsa bida hc yemicm

Bta yüklemeyi sende yaptırmicaksın o zaman doğrumu anlıyorum

• Bta bunu yanıtladı.