Nurcann07 genelde ilk 3 ay tehlikeli sonrası kolay derler ama değil işte her ayın kendine göre göre tehlikesi var ..
Öncelikle panik yapma direkt doktorunla görüş görüşemiyorsan hastaneye git direkt bakılsın zaman geçirme lütfen .
Allah yardımcın olsun 🤲
Acil..22 hafta kanama!!
guzelanne01_ canım yeni çıktım zaten hastaneden. 3 gece 4 gün yattım daha cumartesi akşam çıktım. Dün bişi yoktu hastanede kaldığımdads yoktu bugün yine oldu kaç tane doktorlar baktı çözemiyorlar 🤷♀️🤷♀️ kendi doktorum hastanedeki doçent doktoru çağırdı onada gösterdi oda çözemedi :/
Binnur-cam amin inşallah sağ salim doğar.. ben 10. Haftadan beri uğraşıyorum bu kanamalarla canım.. yemin ediyorum kan görmekten kan isminden bile tiksindim artık.. daha yeni cumartesi çıktım hasteneden zaten dün iyiydim bugün yine aynısı oldu..
Aynı haftalarda benimde olmuştu çok korkmuştum sürekli doktora gittim iğneyle fitil tedavisi verdi doktorum 25 gün hiç kalkmadan yattım annemde kaldım yemeğimi bile yatakta yedim bu aylarda çok önemli oluyormuş kanamalar Allah korusun sizde doktorla irtibata geçip gidin ben iğneyle fitile rağmen 10 gün az az da olsa kanama yaşadım çok şükür şuan 36+6 dayım sağlıkla sizde bu haftalara gelirsiniz inşallah 🤲🏻
Nurcann07 canım mutlaka alanında uzman doktor bulmalısın benim kızımda çok yoğun kanamam oldu hamileliğimin başından 6 aya kadar evet doktorlar bulamadı profosore kendi doktorum yönlendirdi Alanında çok uzmandı kanamayı tehşis etti Plasanteda çok yoğun kanama alanı vardı bana yürü dedi yatma dedi at bu kanı dedi yoğun gelen kanamadan korkma dedi bebekle alakası olmayan yerde dedi gerçektende öyle oldu yürüdükçe kanama gitti 10 günde beni hastanede yatırdı sürekli ilgilendir hamd olsun iğne progestanla geçti Ama 12 yıl oldu hala etkisini atamadım Regl olduğumda bile psikolojim bozulur oldu şuan 17 haftalığım sürekli soruyorum kanama alanı varmı peçeteye bakmadan asla atamıyorum çok aşırı etkilendim
guzelanne01_ valla antalyada akdeniz tıp fakültesindeki hoca’ya gittim perinatoloji bölümünde o yaptı detaylıyı hatta. O da bişi görmedi ben artık hangi doktora gidicem hiç bilmiyorum benimde eşiminde psikoloji gitti artık hiç iyi değilim
- Düzenlendi
Nurcann07 canım ozaman sen Allaha dua et çok şükürde yarılamışsın yat dinlen bebeğinde gelişimi iyiyse şükür progestan ve iğnede vrrmişlerdir mutlaka başka çağren yok psikojini bozarsan daha beter olur doktor bana hep böyle dedi 9 ay kendimi sıkmışımki doğumdan sonra ben bir kötü bir kötü oldumki sana anlatamam deprosyonun dibini yaşadım ama 9 ay hep mutlu olmaya gülmeye kanamam yokmuş gibi yaşamaya başladım şizofrensel takılmak zorunda kaldım yani yok saydım kanamayı çünkü gerçekten stres yaptıkça ben daha kötü oluyordum
AtlaSeda geçen hafta salı sabah akşm çarşamba sabah oldu işde bugünde oldu gittiğim hastanede görmeyen doktor kalmadı beni.. hiçbiri bi teşhis koyamadı ben ona deliriyorum ne yani sebep ne ? Gerçekten ruhsal anlamda iyi değilim ben zaten 3 aydır yatıyorum hep kanama kanama.. koca koca parçalar düşürdüm hepsi ayrı bi olay yani
guzelanne01_ en son çarşamba oldu gittiiğimde baktı kendi doktorum kaybedebiliriz dedi bende o kelimeden sonrası yok inanırmısınız.. odaya doktor çağırdı başka o doktor geldi onunla konuştu etti o doktorda baktı ne konuştular ben de hiçbiri yok ağlamaktan .. ruhen bitiğim. Bari diyorum 28 leri görsek bide ben çok zor hamile kalıyorum birsürü tedavi o bu
Nurcann07 illaki atlanılan görülmeyen bişi vardır canım ..
Başka doktora gidebilirsin başka bi göz diğerinin görmediğini görebilir ..
Nurcann07 rahim agzına baktır o haftada kan görülen cok nadir degil cunku rahim agzın kısalmış olabilir
guzelanne01_ seni cok iyi anlıyorum biliyormusun bende iki aylıkken biren kan boşaldı o korku cok başka şuan adet kelimesini bile görmek istemiyorum çok şilğr şuanda 16 haftaya az kaldı hep böle heleki başlarda az biraz akıntı gelir ya üstünden hemen kanmı diye bi korkuyom
Aysenur222 kesinlikle çok kötü ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi canım kanamam başladı bacaklarımdan akardı artık sabahları uyanmaya korkardım yatağa çıkardı çok değişik bi durumdu Allah kimseye yaşatmasın üstelik 6 ay yaşadım hiç durmadan 6 ay sonra kanama bitti bu seferde erken doğum tehkilesi başladı yani öyle böyle 42 haftamda 3900 kızım doğdu ama Ben öldüm kızım doğdu hamd olsun 12 yılda düşünmedim tekrar olur diye şuandada 17 haftalığım sürekli bakıyorum
Aysenur222 ölçüldü cumartesi çıkmadan 43 mm çıktıydı
guzelanne01_ yaşamayan bilmez arkadaş hep bi korku doktor ay sen cok evhamlısın diyo hep bana benim yaşadıklarımı sende yaşa senide göreyim dedim
Nurcann07 senin kese yanı degilse plesanta kaynaklı bence iyi bir perinotolojiye gitmen gerekiyor kanamnın yeri bakılıp ona göre müdahale edilir
Aysenur222 az önce başka bi doktora gittim geldim plesantan olması gereken yerden aşağıda dedi ucu aşşağı sarkmış biraz dedi ondan oluyor dedi sürekli yatıcaksın dedi bunu diyen 2. Doktor. Kendi doktorum plesanta ile alakası yok demişti mesela
Nurcann07 ya ben dedim sana aynısınj ablam yaşadı bebek büyüdükçe cıkcak yukark dedi beklicez dedi ona dediği gbi oldu saglıklı bi şekilde doğdu cocuk dua et hep yat dediği gbi başından berimi var kanaman