Nurcann07 ya ben dedim sana aynısınj ablam yaşadı bebek büyüdükçe cıkcak yukark dedi beklicez dedi ona dediği gbi oldu saglıklı bi şekilde doğdu cocuk dua et hep yat dediği gbi başından berimi var kanaman

Nurcann07 çok enteresan çok haklısın insanın psikolojisini bozan bir durum bende çok kötü olmuştum başka hastane başka doktor deneme imkanın oldu mu? Hangi şehirde yaşıyorsun?

Aysenur222 benim ilk 10. Haftada oldu küçük bi kanama alanı dediler. 11de yine oldu kanama. 13de oldu kanama alanı büyümüş dediler ondan sonrasında 20ye kadar hep kahve geldi kanama alanı gidiyor dediler. 3 tane büyük büyük parçalar düştü. Sonra baya kesildi gibi oldu 21de bi sancı gibi bişi oldu kırmızı kanama başladı ağrımda vardı acilde baktılar rahim ağzı 25 mm düşmüş rahim hunileşme yapmış acil serklaj dediler kendi doktorun geldi serklaj tutmaz kanaman var dikişlerin patlar dedi hastanede yttım çıktım 2 gün iyiydim sonra sabah ani kanama akşamına ani kanama acile gittim başka doktor gördü oda dedi plesanta kaynaklı imza verip çıktım sabahına yine yoğun kanama heryer kan gittik doktor dedi kese sarkmış rahim ağzı kısalmış kaybedebilriz dedi yatış yapıldı 3 gece cumartesi akşam yeni çıktım hastaneden pzartesi yeniden kanama bugün kanama 🤷‍♀️🤷‍♀️ gerçekten ruhsal anlamda hiç iyi değilim uyku uyuyamıyorum korkudan eşim desen hergün beni kanlar içinde görüyor oda iyi değil en ufak bi seste fırlayıp uyanıyor

1. AtlaSeda kendi doktorum hariç aynı hastanede 3 doktor gördü beni birisi doçentti sadece biri plesanta dedi. Bide dışarıda bi doktor baktı plesanta kaynaklı dedi.. Bide akdeniz tıp fakültesinde hocaya gönderdiler detaylıyı yapsın hemde bi baksın diye perinatoloji bölümü hocası onuda hiç beğenmedim zaten hiçbişi yok dedi benim durum böyle.. antalyada yaşıyorum yarına gittiğim hastanede bitand daha doktor var onunda bisürü hastası var ona gözükücem. Oda plesanta derse doktorumu değiştiricem çünkü benim doktor herşey normal diyor ben deliriyorum bu kadar kan nasıl normal olabilir ya içeride bişiyler normal değil demekki

Aysenur222 ablanızında benim gibi kanaması varmıydı acaba? 23+1 deyim hala yoğun kanamam var nezaman biticekki bu

Nurcann07 6 aya kadar bitti oda bi gün sıkıldı markete gitti eve bi geldi bacaklarından aşlagıya aynı senin gibi kanlar döküldü canım herşey allahtan o yavrun yicek iççek ekmeği varsa ona hiç birşey olmaz sen iğneni hapınj kullan hastanede yatsan aynj ilaçları verip beklicen cocugun büyümesi lazım büyüdükçe atcak kendini yukarı o inşirah oku hep kendine

Nurcann07 rabbim sana sabır versin ya cok üzüldüm sana inşallah ben saglıklı doğurdum yazarsın bi gün rahim agzına cok gec bakılmış tahminimce hem o hem plesanta üst üste gelmiş

Aysenur222 amin canım inşallah inşallah🙏🙏 zaten 10. Haftadan beri kesilmediki kanama rahim ağzına müdahale edemezlermiş kanama olunca. Geçenlerde yine dediler serklaj tutmaz kanama dikişleri patlatır bukezde enfeksiyonla uğraşırız demişti.. 🤷‍♀️

Nurcann07 kanama durursa serklaj yapcakmı peki çok doktorla calışma bitane prafösör le çalış iyi. Onu dinle hep

Aysenur222 rahim ağzı şuan işde iyi hastaneden çıkarkende 43 mm ölçülmüştü. En son gittiğim doktor 1-2 haftaya büyük ihtimal biter dedi kanamalar 🤷‍♀️ şuan azar azar geliyor yine 24e kdar falan beklicem olmazsa başka doktor araştırıcam yine zaten hastaneyede yatsam serum verip gözlem altında tutuyorlar.. zaten plesantadan dolayı oluyor diyen doktorlarda sadece sabır beklicen yapılcak bişi yok buna diyorlar.. gerçekten yaşamadığım şey kalmadı ya

Nurcann07 allah büyük canım sıkma canını sen elinden geleni yap geridi takdiri ilahi