Merve7 Hayal02 canım silik çizgiyi görüyorum bende hayırlı olsun erken daha demekki o yüzden silik çıkmış. Kanda daha net anlarsın.
bettyx Hayal02 canım erken gebelik testinde çıktı benim kaset testler daha geç çıkar o ben çizgi görüyorum bence bebiiş var kan testi ver 🙏🏻 Umarım vardır.
Samye18 Kızlar bu erken testleri nereden aşıyorsunuz eczane de 100 tl dediler ya kan testiyle aynı fiyat neredeyse
ysmnkrc EmineDefneGokce benim de yumurtlamadan 11 gün geçti bugün ve adetim 2 gün gecikti gebelik varsa belli olur mu acaba 🙈
Samye18 Minikkoalam11 canım markası ne bana yazar mısın ya da fotosu varsa demekki bana pahalı olanı dediler
Minikkoalam11 Samye18 markasını hatırlamıyorum rastgele bi marka almştım kutuyu attım ama kendisi duruyor pembe kapalıydı bakayım adı yazıyor mu diye
minikmucizeemaak Niska 4. Gün vermiştim negatifti yarın 11 gün olacak geç döllenmeden şüphelendim test vöyle olunca
Niska minikmucizeemaak canm ben 5 mays da adet görecekdim olmadım 6 mays test yokladım ve gebe olduğumu öğrendim bendede silik çizgi çıkmıştı ama seninki gibi değil biraz daha görsenir gibi umutlandırmak istemem amaa Allah dualarına kavuştursun💕
Hilal3425 minikmucizeemaak yoktur muhtemelen ümitlendirmek istemem 11 gün uzun süre belirgin çizgi çıkardı bi doktora görünün derim
minikmucizeemaak Hilal3425 Geç döllenmeden şüpheleniyorum zaten eğer varsa 14. 15. Gün bile sor öğrenenler varmış , cuma randevum var bakalım nasip