Hayal02 mhmtsmy sadece sık tuvalete çıkıyorum onun dışında hiç belirtim yok bugünde test yaptım çizgiyi gördüm ama yarınki kan sonucuna göre netleşcek o yüzden tam sevinemiyorum bile
mhmtsmy Hayal02 adet olacak gibi sancı hissedenler oluyor belirti olarak onu merak ettim o yüzden.inşaAllah sağlıkla ilerler🌸
Papatyaaa__ Hayal02 net var 2çizgi net gözüküyor Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin🥲💜😊
Yaseminturan_ Hayal02 Yaa ben ikinci gebeliğimi aynen böyle silik çizgi ile öğrenmiştim erken gebelik testi yapmıştım bence gebelik var rabbim gönlünüze göre versin 🤎
Hayal02 Yaseminturan_ evet kan sonucu da 62 çıkınca çok heyecanlandım ama doktorum iki gün sonra tekrar kan ver artış oluyorsa sağlıklı bir gebelik diyebiliriz ancak diyince biraz bozuldu moralim yarını bekliyorum 🥹
Bucuu henüz adet gecikmesi olmamış sanırım o yüzden silik. Bende ilk yaptığımda böyleydi . ⅗ gün sonra sağlık ocağında beta baktırın
Bucuu henüz adet gecikmesi olmamış sanırım o yüzden silik. Bende ilk yaptığımda böyleydi . ⅗ gün sonra sağlık ocağında beta baktırın