minikmucizeemaak Hilal3425 Geç döllenmeden şüpheleniyorum zaten eğer varsa 14. 15. Gün bile sor öğrenenler varmış , cuma randevum var bakalım nasip
Minikkoalam11 Samye18 markasını hatırlamıyorum rastgele bi marka almştım kutuyu attım ama kendisi duruyor pembe kapalıydı bakayım adı yazıyor mu diye
Samye18 Minikkoalam11 sana zahmet canım yarın alayım olmadı ben erken gebelik nekadar dedim 100 tl dedi markasını felan sormadım hiç görmedim de sadece fiyatını dedi
Minikkoalam11 Samye18 predictor early markası bu canım daha uygunları bile satılıyor ama 100 tl çok fazla demişler
bettyx minikmucizeemaak kaset test daha güvenilir canım ama bi çizgi görüyorum kan testi vermeni öneririm
minikmucizeemaak bettyx Yarın ilk idraryla deneyip ona göre vereceğim inşAllah mucizem benimledir ❤️🤲🏻
bettyx minikmucizeemaak umarım canım haberdar edersin allah herkesin kucağını doldursun benim erken gebelik testimde hemen sonuç çıkmıştı anında
minikmucizeemaak bettyx geç döllenmeden şüpheleniyorum canım onda da ne zaman döllenme oldu vs bilinmediği için zor oluyor aminnn
minikmucizeemaak bettyx olmadım yarın 11. Gün gecikme de. Geç döllenmeden şüphelenme sebebim de o burda gördüğüm kadarıyla 14 15. Günde bile anca öğrenenler varmış
SemaCaner Hayal02 canım benim ilk gebeliğimde bu hayalet çizgi vardı 5 haftalık hamileymişim sonra ertesi gün kanamam oldu kimyasal gebelik denildi şimdi yine hamileyim 35 haftalığım siz bence kanda baktırın beta hcg ye 1000 üzeriyse kesin vardır