Kızlar erken doğum riskimz var 4 doz ciğer geliştirici vuruldum 34 haftalık olduk bügn bebeğimin birinin suyu azalmış küveze girerler mi bu haftalarda
34 haftalık doğan ikizler
Nazli-61 biri 2100 diğeri 2180 civarı dedi doktor
Kubraa033 kilodan ziyade solunum sıkıntısı olmazsa kuveze almıyorlar genelde.
Sbsbs 31 de 1650 civarıydılar canm kilo olarak gelişim geriliği 26 ile 28 de oldu bende 2 hafta fark çıktı aralarında doktorum hemen coraspine başlattı öyle düzeldi çok şükür şimdi 4-5 gün fark çıkıyor aralarında oda normal dedi doktorum
Kmelikem1 insAllh olmaz canm sen ne yaptın doğurdun mu
Sbsbs sadece kilo olarak mı gerideler yoksa baş karın ölçüsüdemi geri çıkıyor kilo olaraksa üzülme bence sağlıklı olmaları daha önemli
Kubraa033 inşallah canım benim ben ne yapayım 32+5 oldum bugün şükür senin gibi heran herşey olabilir şöyle 3-4 hafta daha kalsalar da inşallah hiç sıkıntı yasamasak hiçbirimiz
Kmelikem1 bu haftalardan sonra insAllh bi skıntı çıkmaz küvezde kalsalarda insAllh kalmazlarda insan yine tedirgin oluyor
Sbsbs toparlarlar insAllh bozma moralini
Benim arkadaşım 36’da 2100 doğurdu girmedi küveze.
Solunum sıkıntısı olmadığı sürece girmezler.
Sağlıkla gelsinler🌺
Kubraa033 şuan 34+4teyiz ikizlerimle doğumu bekliyoruz tek doz vuruldu bana😪
RehoGelin kiloları nasıl doktor ne diyor
Kubraa033 doğdular şükür 2600 biri 2660 biri ama ben daha göremedim küveze almışlar erken doğdukları için önlem amaçlı
RehoGelin ya gerçekten mii doğm nedn başladı kiloları çook güzel insAllh hemen çıkarlar