34 haftalık doğan ikizler
Sbsbs sadece kilo olarak mı gerideler yoksa baş karın ölçüsüdemi geri çıkıyor kilo olaraksa üzülme bence sağlıklı olmaları daha önemli
Kubraa033 inşallah canım benim ben ne yapayım 32+5 oldum bugün şükür senin gibi heran herşey olabilir şöyle 3-4 hafta daha kalsalar da inşallah hiç sıkıntı yasamasak hiçbirimiz
Kmelikem1 bu haftalardan sonra insAllh bi skıntı çıkmaz küvezde kalsalarda insAllh kalmazlarda insan yine tedirgin oluyor
Sbsbs toparlarlar insAllh bozma moralini
Benim arkadaşım 36’da 2100 doğurdu girmedi küveze.
Solunum sıkıntısı olmadığı sürece girmezler.
Sağlıkla gelsinler🌺
Kubraa033 şuan 34+4teyiz ikizlerimle doğumu bekliyoruz tek doz vuruldu bana😪
RehoGelin kiloları nasıl doktor ne diyor
Kubraa033 doğdular şükür 2600 biri 2660 biri ama ben daha göremedim küveze almışlar erken doğdukları için önlem amaçlı
RehoGelin ya gerçekten mii doğm nedn başladı kiloları çook güzel insAllh hemen çıkarlar
- Düzenlendi
Kubraa033 3tür kontrollerde sancılarım çıktı ama ben hissetmiyordum rahim boyu, suları çok iyiydi bugün yine rutin kontrole geldik yine sancı çıkınca ciğer geliştirici ve sancı serumu vurdular bebekler yine sakinleşmedi alttan muayene etti ebe meğer sol bebek başını yerleştirmiş öyle olunca önceki sezeryan yerini yırtabilir diye doğum yapmak zorunda kaldım 😪
Damlasuu teşekkür ederim 🤍🤍
RehoGelin ya çok geçmiş olsun 💐 bence hemen çıkartırlar kilo hafta çok iyi genel mi oldunz sezeryanı devlettemi oldnz bide
Kubraa033 epidural dedi doktorum ama ben genel istedim sen nasıl istersen dediler. Devlette oldum bebek yoğun bakım olduğu için ne olur ne olmaz diye.
RehoGelin en iyisini yapmışsın canm bende devlette yapmayı düşünüyorum gittiğim hastanede yoğun bakım vs yok planlı sezeryanmıyfı kendi doktorunz girmiş
Kubraa033 normal de de sezeryan olacaktım zaten ama erken geldiler spontane gelişti 5 saatin içinde oldu bitti
RehoGelin ne güzel valla durumları nasıl ne zmn çıkcaklar bügün doktorum alttan muayene yaptı benide açılma var mı diye bi bebek tamamen aşşğıda dedi her an gelebilir diye
RehoGelin canım ikizler en fazla kac haftalikken aliyorlar bir bilgin var mi