Kubraa033 benim de 24 ten sonra ama hic duzelmediler coraspirinde bastan beri kullaniyorum bn suan 31 deyim biri 1300 biri 1200 nerden baksan 2 haftalik gerideler nspsam ne yesem olmuyor suyumda azaldgini soyledi bide

Sbsbs sadece kilo olarak mı gerideler yoksa baş karın ölçüsüdemi geri çıkıyor kilo olaraksa üzülme bence sağlıklı olmaları daha önemli

Kubraa033 inşallah canım benim ben ne yapayım 32+5 oldum bugün şükür senin gibi heran herşey olabilir şöyle 3-4 hafta daha kalsalar da inşallah hiç sıkıntı yasamasak hiçbirimiz

Kmelikem1 bu haftalardan sonra insAllh bi skıntı çıkmaz küvezde kalsalarda insAllh kalmazlarda insan yine tedirgin oluyor

Benim arkadaşım 36’da 2100 doğurdu girmedi küveze.
        Solunum sıkıntısı olmadığı sürece girmezler.
        Sağlıkla gelsinler🌺

Kubraa033 doğdular şükür 2600 biri 2660 biri ama ben daha göremedim küveze almışlar erken doğdukları için önlem amaçlı

Kubraa033 3tür kontrollerde sancılarım çıktı ama ben hissetmiyordum rahim boyu, suları çok iyiydi bugün yine rutin kontrole geldik yine sancı çıkınca ciğer geliştirici ve sancı serumu vurdular bebekler yine sakinleşmedi alttan muayene etti ebe meğer sol bebek başını yerleştirmiş öyle olunca önceki sezeryan yerini yırtabilir diye doğum yapmak zorunda kaldım 😪

Kubraa033 epidural dedi doktorum ama ben genel istedim sen nasıl istersen dediler. Devlette oldum bebek yoğun bakım olduğu için ne olur ne olmaz diye.

RehoGelin en iyisini yapmışsın canm bende devlette yapmayı düşünüyorum gittiğim hastanede yoğun bakım vs yok planlı sezeryanmıyfı kendi doktorunz girmiş

Kubraa033 normal de de sezeryan olacaktım zaten ama erken geldiler spontane gelişti 5 saatin içinde oldu bitti

RehoGelin ne güzel valla durumları nasıl ne zmn çıkcaklar bügün doktorum alttan muayene yaptı benide açılma var mı diye bi bebek tamamen aşşğıda dedi her an gelebilir diye