Merhabalar
Geçen hafta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu hafta 5. Haftam hala daha tam anlamıyla bir şey hissetmiyorum normal mi acaba ? Bir de bu süreçte neler yiyip içtiniz anneler ilk gebeliğim heyecanlıyım doktor daha çok yeni ulstrasonda bir şey çıkmaz dedi ve 2 hafta sonrasına randevu verdi

Cansskrmn ben de o zamanlar öğrenmiştim.. Şu an 18 haftalığım o zaman hiç bulantı filan yoktu her şey normaldi ben de öyle geçecek zannetmiştim 8 haftada filan hastanelik oldum..

Geçmeyen bir baş ağrım var kaç gündür o da stresten mi yoksa belirti mi bilemiyorum

15 haftalığım bulantım oldu ama hiç kusmadım çok şükür.Ağrılarım dışında bir şey hala hissetmiyorum❣️ her insanın bünyesi farklı kimisi hiçbir şey hissetmiyor doguma kadar😂😂 mesela benim 12 haftalıkken karnım cikti

Cansskrmn beni de 6hafta olunca çağırdı 4 gün sonra 6+1olacagim ama yarin gidecegim bembe akıntım oldu korkuyorum ne olur ne olmaz diye

QBuse1123 başlarda olabilir diye duymuştum ama gitmeniz iyi olacak tabiki güzel haberlerle gelin inşallah :)

Cansskrmn doktorunuz size boş gebelikten bahsetti mi ben 6 haftada gittim kese var bebek yok dedi banada 10 gün sonra tekrar gel dedi bende aşırı korkuyorum

Cansskrmn onu bilmiyorum canım ben suanda hamilell degilim dış gebelik falan gecirdim sadece baş ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum internetten ve tanıdıklarımdan
            Post aç istersen bilenler yazar inşallah 🙂

Cansskrmn 5. Haftada kese gördüm 7. Haftada kalp atışı duydum süt yumurta et ve çiğ kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum canim çok şükür benim bulantım kusmam olmadı ama mide yanma çok oldu her gebelik ayrı bir serüven tadini çıkar hayırlı olsun inşallah 🫶🌸

Cansskrmn bende oğlumda hiç hamile olduğumu bilmedim öyle rahat gebelik geçirdim ki şu an 27 yaşındayım tekrar hamileyim ve yatak döşek yatıyorum sanırım gebelikler değişebiliyor 🥰

Cansskrmn bende bugün takvime göre beş haftalık oldum doktora bu cuma gideceğim geçen haftalar da bel ağrısı ve kaşık ağrısı oluyordu bu hafta pek yok ara ara oluyor sadece bende bugün kendime acaba bişey hissetmemek iyi bişey mi kötü bişey mi diye soruyordum demek ki olabiliyor Muş anladığım kadarıyla çoğu kişinin 8 hastalıkken başlamış

Cansskrmn 9 haftalık hamileyim 4 haftalıkken koku hassasiyeti mide bulantısı ve adet gecikmesiyle anlamıştım hamile olduğumu 5 haftalıkta doktora gidip kese gördüm 6 haftalıkta kalp atışını duydum 💓 Her hamilelikte farklı oluyor Büyük ihtimalle bünye meselesi olabilir hissetmeye başlarsınız yakında 🥰