15 haftalığım bulantım oldu ama hiç kusmadım çok şükür.Ağrılarım dışında bir şey hala hissetmiyorum❣️ her insanın bünyesi farklı kimisi hiçbir şey hissetmiyor doguma kadar😂😂 mesela benim 12 haftalıkken karnım cikti
5. Hafta gebelik
- Düzenlendi
Cansskrmn baş ağrısıda bi gebelik belirtisi
Cansskrmn Benim 5 .haftam ultrasonda görülmedi doktorum normal dedi haftaya tekrar gideceğim inşallah görünür
QBuse1123 bana da öyle dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi yani 7 haftalık olacağım doktora gittiğimde inşallah tabi
Minikmucizelere ne yapabilirim peki bir öneriniz var mı ?
Cansskrmn beni de 6hafta olunca çağırdı 4 gün sonra 6+1olacagim ama yarin gidecegim bembe akıntım oldu korkuyorum ne olur ne olmaz diye
QBuse1123 başlarda olabilir diye duymuştum ama gitmeniz iyi olacak tabiki güzel haberlerle gelin inşallah :)
Cansskrmn doktorunuz size boş gebelikten bahsetti mi ben 6 haftada gittim kese var bebek yok dedi banada 10 gün sonra tekrar gel dedi bende aşırı korkuyorum
Cansskrmn onu bilmiyorum canım ben suanda hamilell degilim dış gebelik falan gecirdim sadece baş ağrısının hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum internetten ve tanıdıklarımdan
Post aç istersen bilenler yazar inşallah 🙂
Cansskrmn inşallah geldim doktoruma inşallah hayırlı haberler alırız
QBuse1123 dualarım sizinlee
Cansskrmn 5. Haftada kese gördüm 7. Haftada kalp atışı duydum süt yumurta et ve çiğ kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum canim çok şükür benim bulantım kusmam olmadı ama mide yanma çok oldu her gebelik ayrı bir serüven tadini çıkar hayırlı olsun inşallah 🫶🌸
Cansskrmn bende bugün takvime göre beş haftalık oldum doktora bu cuma gideceğim geçen haftalar da bel ağrısı ve kaşık ağrısı oluyordu bu hafta pek yok ara ara oluyor sadece bende bugün kendime acaba bişey hissetmemek iyi bişey mi kötü bişey mi diye soruyordum demek ki olabiliyor Muş anladığım kadarıyla çoğu kişinin 8 hastalıkken başlamış
Cansskrmn 9 haftalık hamileyim 4 haftalıkken koku hassasiyeti mide bulantısı ve adet gecikmesiyle anlamıştım hamile olduğumu 5 haftalıkta doktora gidip kese gördüm 6 haftalıkta kalp atışını duydum 💓 Her hamilelikte farklı oluyor Büyük ihtimalle bünye meselesi olabilir hissetmeye başlarsınız yakında 🥰
brprensesannesi23 Çok sukur kese göründü bügun ama çok sagda duruyordu zamanla takip edilecek inşallah birsey olmaz 🙏🤲
Cansskrmn lekelenme için ilaç aldım kese de bugün göründü çok şükür ama çok sağda kötü olmaz lamanla inşallah
Benim de bugün kan geldi bende doktora gittim ama keseyi göremedi doktor özel kliniğe gidebilirim bende :(
Cansskrmn 5 hafta kaç günlük
QBuse1123 neden kanama olduğunu söylemedi mi doktor