cnarinannesi evet sürekli çağırıyor gitmekte istemiyorum açıkçası ayda bir gitmek en iyisi sanırım
Muayene aralığı ne kadar olmalı?
Okyanus1 kesinlikle canım bir daha boş yere sürekli muayene parası vermene gerek yok
- Düzenlendi
Okyanus1 32 haftalığım şu an erken doğum riskim var (açılmam+rahim ağzı kısalığım+sancı) ona rağmen cuma günü kontrolde doktorum 15 gün sonra gel dedi ve özelde takipliyim. 30 haftalık olana kadar da hep 4 haftada bir çağırmıştı. Normal yani ayda bir kontrol daha sık çağırırsa sebebini sorun belki yakın takip istediği bir şey vardır
Ben 13 haftalık hamileyim özele ayda 1 gidiyorum.Testleri düzenli yaptırınca bi sıkıntı yoksa şimdilik ayda 1 iyi.Tabi şahsi fikrim.
Okyanus1 ilk gittim 4+5 de 2 hafta sonra çağırdı sonra ayda bir çağırmaya başladı özelde. Şimdi 29 um 24 ten beri her hafta gidiyorum ama benim riskli gebelik diye yoksa ayda 1 çağırıyordu
CmreKsidar allah yardımcın olsun canım inşallah her şey gönlünce olur banada riskli bir durum olmadığını söylediği için 15 günde bir gitmek saçma geliyor
Okyanus1 riskli bir durum yoksa ayda bir gidebilirsiniz boşuna ayda 2 kere para vermeyin. 34 haftadan sonra haftada bir çağırıyorlar diye biliyorum. Teşekkür ederim bu arada
Okyanus1 daha önce aşılama, tüp bebek, farklı tedavi yöntemleri denemiş ve 1 kimyasal gebelik geçirmiş biriyim. İlk 3 ay biraz sık göreceğim 3 aydan sonra az rahat bırakcam merak etme dedi doktorum. Şuan 8+2haftalığım. Doktorum 12 günde çağırıyor. Ama 10-12-15 gün arası kontrol günlerimi müsait oluşuma göre birlikte ayarlıyoruz.