Okyanus1 Kızlar merhabalar 9 haftalık hamileyim doktora ne sıklıkla gitmem gerekiyor özel hastanedeki doktor iki haftada bir çağırıyor devletteki doktorda ayda bir kez çağırıyor rutin şikayetler dışında şikayetim yok troidim var oda takip ediliyor endokrin doktoru tarafından
Merve_tna Okyanus1 bende özele gidiyorum ama doktorum ayda bir çağırıyor sadece son haftalarda 2 haftada bir bunun dışında bir şikayetin olursa gelirsin diyor bende 2 haftada gitmek çok erken
Eceecim Okyanus1 gebeliğiniz normal seyrinde gidiyorsa ayda bir gitmeniz yeterli olur. 30. Haftadayım doktorum 1 ay sonra görüşelim dedi. Sonrasında sıklaşacaktır bizim de 🤗👼🏻
Asyabuse Okyanus1 32 haftalığım şu an erken doğum riskim var (açılmam+rahim ağzı kısalığım+sancı) ona rağmen cuma günü kontrolde doktorum 15 gün sonra gel dedi ve özelde takipliyim. 30 haftalık olana kadar da hep 4 haftada bir çağırmıştı. Normal yani ayda bir kontrol daha sık çağırırsa sebebini sorun belki yakın takip istediği bir şey vardır
Okyanus1 Merve_tna bende öyle düşünüyorum sonuçta daha yolun başındayız bende ayda bir gideyim en iyisi teşekkür ediyorum canım🌸
cnarinannesi Özel hastane çağırır ama ilk aylarda ayda 1 kere ilerleyen zamanlarda ayda 2 oluyo durumuna göre
Okyanus1 cnarinannesi evet sürekli çağırıyor gitmekte istemiyorum açıkçası ayda bir gitmek en iyisi sanırım
Okyanus1 Tbayram yani herkes öyle diyor çevremdeki ayda bir gidiyorlarmış ben sürekli sürekli gitmek istemiyorum
Tbayram Okyanus1 Müsait değilseniz doktorunuzla görüşün bu konuyu. Her gittiğiniz de ödüyor musunuz muayene ücreti? Ben ilk gittiğimde veriyorum ikinci gittiğimde kontrol sayıldığı için ödemiyorum
Okyanus1 Tbayram gidebilirim de gerek yok yani bir sıkıntım yok çünkü sadece ultrasonda bakıyor ilaçlarımın bitip bitmediğini soruyor o kadar 15 günde gidersem ödüyorum ama 10 gün içinde olursa ikinci kontrol sayılıyor hiç 10 günde çağırmıyor ama
Tuche89 Ben 13 haftalık hamileyim özele ayda 1 gidiyorum.Testleri düzenli yaptırınca bi sıkıntı yoksa şimdilik ayda 1 iyi.Tabi şahsi fikrim.
Okyanus1 Tuche89 biz aşılama yaptırmıştık ilk zamanlar ondan sürekli çağırıyordu ama şimdi bir sıkıntımız yok her gittiğimde de soruyorum sorun var mı diye yok diyor bende ayda bir giderim artık
CmreKsidar Okyanus1 ilk gittim 4+5 de 2 hafta sonra çağırdı sonra ayda bir çağırmaya başladı özelde. Şimdi 29 um 24 ten beri her hafta gidiyorum ama benim riskli gebelik diye yoksa ayda 1 çağırıyordu
Okyanus1 CmreKsidar allah yardımcın olsun canım inşallah her şey gönlünce olur banada riskli bir durum olmadığını söylediği için 15 günde bir gitmek saçma geliyor
Tbayram Okyanus1 Evet benim çalıştığım hastanede de öyleydi sgk ile ilgili bir durum o ama bizim doktorun özel muayenehanesi var belki de o yüzden almıyor ikinci gidişimizde
CmreKsidar Okyanus1 riskli bir durum yoksa ayda bir gidebilirsiniz boşuna ayda 2 kere para vermeyin. 34 haftadan sonra haftada bir çağırıyorlar diye biliyorum. Teşekkür ederim bu arada
gunel91 Okyanus1 12.haftaya kadar 2haftadan bir gittik dusuk riskim vardi. Sora ayda 1kereye saldi doktor muayineleri. 30.haftadan itibiranen haft 1kere gidiyorum oda risk oldugu icin
Okyanus1 gunel91 bana önlem amaçlı progestan kullandırıyor ama riskli bir durum yok diyor sizde sağlıkla vakti geldiğinde kavuşursunuz bebeğinize inşallah