2prensesannes mevludeptc bende 25 yasindaym 3.gebelik mart basi doğacak inşallah sonlardaym.. 19 yaşında ilk kzm 21 yaşında 2inci kzm 3uncusude 24kalp 25 dogurmak😂
mevludeptc 2prensesannes maşallah Rabbim hepsine sağlık sıhat versin inşallah 😊 bu miniğinide sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😊
mevludeptc Elifsenayldrm hiçte erken değil insan birazda bebeğiyle beraber büyümeli bence 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc BEAUTY28 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 benimde temmuzda gelicek hayırlısıyla 😊
mevludeptc H_a03 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 benimde 11haftalık😊
mevludeptc Tugceasel21 bebek dünyadaki en güzel mucizelerden biri insanın gerçek huzuru Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😊
mevludeptc gamzosgamzos Rabbim ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😊 kız evlat can evlat😊
mevludeptc Nurkcy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc Sevg6331 oy maşallah ♥️ az kalmış Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Hamideersin oy maşallah ♥️ gelmeye niyeti pek yok galiba miniğinin 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Mervetnl 19 yaşında evlendim peş peşede oldular çok şükür 😊 erken anne olmak istedim Rabbimde nasip etti 😊 siz kaç tane düşünüyorsunuz 😊
Mervetnl mevludeptc ne güzel ben 27 de evlendim tüp bebekle oldu bebeğimiz 😇 Allah bunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 2. olur mu yapar mıyız inanın bilmiyorum 😇
mevludeptc Hulyakkus Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 uzun ömürler versin 😊
mevludeptc mucizem___ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ben çocuğun tek kalmasını bencillik olarak düşünüyorum tabiki herkesin düşüncesi aynı olucak değil ama ne biliym kardeş çok başka oluyo inşallah hepsinin çok güzel hayatları olur😊