mevludeptc gamzosgamzos Rabbim ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 😊 kız evlat can evlat😊
mevludeptc Nurkcy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc Sevg6331 oy maşallah ♥️ az kalmış Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Hamideersin oy maşallah ♥️ gelmeye niyeti pek yok galiba miniğinin 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Mervetnl 19 yaşında evlendim peş peşede oldular çok şükür 😊 erken anne olmak istedim Rabbimde nasip etti 😊 siz kaç tane düşünüyorsunuz 😊
Hulyakkus mevludeptc 30 yaşındayım 4.gebelik bir ölü doğum bir kimyasal gebelik bir düşük sonrası 28.haftaya girdik şükür 🙏
mevludeptc Hulyakkus Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 uzun ömürler versin 😊
mucizem___ mevludeptc maşallah bacım erken evlenmişsin demek ki sen bende 23 yaşındayım ilk gebelik büyük konuşmak istemiyorum ama 1 cocuk bile idael ken 2.ye de razıyım ama 3 hele bu devirde maddiyatı bir kenara koy insanlık cok kötü allahım onları korusun
mevludeptc mucizem___ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ben çocuğun tek kalmasını bencillik olarak düşünüyorum tabiki herkesin düşüncesi aynı olucak değil ama ne biliym kardeş çok başka oluyo inşallah hepsinin çok güzel hayatları olur😊
mevludeptc Sabina_p32 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
Eda06 mevludeptc allah razı olsun canım doğma büyüme ankaralıyım ama eşim yozgatlı olduğu için yozgatta yaşıyorum sen nerelisin
mevludeptc 3cocuklu1annee orası öyle tabiki o konuda benim hiç sıkıntım yok Rabbim vermiş gocunmam ama bende biraz yetememe korkusu var hepsine birden😊
mevludeptc zeynepmom34 oy maşallah ♥️Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 nerelisin