mevludeptc Sabina_p32 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
Sabina_p32 mevludeptc cok sagolun sizinkileride Allah korusun yoksa nasib etsin varsa sag salamat dunyaya getiresin guzel ablacim😍ben 3 ya 2 amma bu cocukdan sonra hemen istemem 5 yawi olsun sonra inweAllah su dunyada suanki vakitde dogrusu bir tanesi bile zor buyutmek terbiye etmek Rabbim guc wuvvet versin terbiye isinde annelik isinde tum zorlukdan geceyim inweAllah
2023bebegim mevludeptc tabikide hayır 😂😂 hep hayalim bir kız bir erkekti ama rabbim böyle nasip etti baş üzerine 3 kız 2 erkek ile kapanış yapacam inşallah rabbim isteyene versin zaten eşim hep diyor sen çocuk getirmesin diye evlendim seninle 😂😂 sen 2 senede bir dogurdun 😂😂benim ablam 18 yıl sonra çocuk sahibi oldu eşime herkez evlenme onlar çocuk getirmiyor diyordu eşimde bende öyle istiyorum zaten dedi 😂😂sonra evlendikten 2 ay sonra hamile kalınca ard Arda doğum yapınca bu sefer bu ne ara verin niye bukadar çocuk yapıyorsunuz demeye başladılar 😂 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
mevludeptc 2023bebegim derlerde derler çocuğun olmaz kısır derler çocuğun olur bu ne biraz ara ver derler 😊 maşallah ben beş tane yapamam ya her yiğidin harcı değil😂😊
Hallerimvarbenim mevludeptc Ay maşalah kız genç annelik güzeldir hayal etmiştim ama kısmet olmadı ☺️ 30 yaşındayım ilk bebeğimiz 🥰
mevludeptc Hallerimvarbenim her şeyde vardır bi hayır 😊 bebiş şimdi gelmeye uygun görmüş😊ben aslında bu kadar peş peşe istemiyordum ama Rabbim nasip etti işte çok şükür 😊 Allahım olmayanlara versin
Haticehilal 26 yaşındayım ikinci gebeliğim 2,5 yaşında bir kızım var bir prenses daha bekliyoruz RABBİM herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin 🤲🏻🥰
mevludeptc Haticehilal amin inşallah 😊 benimde iki tane kızım var 😊 o kadar güzel bir şeyki onları el ele yürürken görmek ♥️
mevludeptc 2prensesannes maşallah Rabbim hepsine sağlık sıhat versin inşallah 😊 bu miniğinide sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😊
Dalklncebru Mavihanem bende 23 yaşındayım 3 ncuye hamileyim biri.5 biri 3 yaşında digeride 3 ylik henüz 😇🧿
mevludeptc Mavihanem bir üç biride bir buçuk yaşında karnımdakini kucağıma hayırlısıyla alırsam inşallah küçük ablasıyla arasında iki yaş olucak 😊
Melisa41aras04Abdullah mevludeptc 32 yaşındayım 3. Gebeliğim kızım 7 oğlum 2 yaşında 36+4 günlük gebeyim
mevludeptc Melisa41aras04Abdullah maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Tbayram mevludeptc Amin hepimizinkini inşallah 💖 Tek çocuk istiyoruz bende tek çocuğum kızım da sanırım o yüzden bir evin bir kızı olsun istiyorum 🤭💖
mevludeptc Tbayram tabiki sen bilirsin senin istediğin olur ama sen hiçmi kardeş istemedin bebişininde bi tanede olsa kardeşi olsa güzel olmazmı lütfen yanlış anlama😊