mevludeptc 2kizannesiiii maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin iki miniğinede😊 özel değilse tüplerini neden bağlattığını sorabilirmiyim
mevludeptc Tbayram maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyosun😊
mevludeptc Esmeh maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ilk doğum en özel doğum oluyo ilklerin heyecanı bambaşka😊
Tbayram mevludeptc Amin hepimizinkini inşallah 💖 Tek çocuk istiyoruz bende tek çocuğum kızım da sanırım o yüzden bir evin bir kızı olsun istiyorum 🤭💖
mevludeptc cannkmrc maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
cannkmrc mevludeptc hamileliğim zor geçiyor hep 4 tane düşünüyordum 2 kız 2 erkek tabi orasını Rabbim bilir de hamilelik böyleyse büyütmek nasıldır kim bilir sayı azalabilir zamanla 😅
3cocuklu1annee mevludeptc tabiki demekki nasibi varmış duyanlar ne yapacaksın 3 tane çocuk küçükler vs diye konuşuyorlar ama kulağım kapalı ağzı olan konuşuyor zaten Çocuk evin neşesidir ve her çocuk nasibiyle gelir hem ☺💕
mevludeptc 3cocuklu1annee orası öyle tabiki o konuda benim hiç sıkıntım yok Rabbim vermiş gocunmam ama bende biraz yetememe korkusu var hepsine birden😊
Merveofs mevludeptc 25 olmaya ramak kala 🥺 5.5 aylık kızım var, doğumdan sonra da gidemedim buralardan 😊
mevludeptc zeynepmom34 oy maşallah ♥️Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 nerelisin
Elifsenayldrm 21 yaşımdayım ilk gebeliğim bana çok erken geliyordu ama hep bu yaşlarda duyunca çok sevindim 💕☺️
mevludeptc Elifsenayldrm hiçte erken değil insan birazda bebeğiyle beraber büyümeli bence 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
BEAUTY28 mevludeptc ilk gebeligim 26 da. Dogum yaptim 27 de… 2.gebeligin 28 yasimda InsAllah 29 yasimda dogum yapicam temmuzda
mevludeptc BEAUTY28 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 benimde temmuzda gelicek hayırlısıyla 😊
Edafmo BEAUTY28 yok canım ama kalçalarımda çok ağrım var benim. Kramplar magnezyum takviyesiyle geçiyor diye biliyorum bende kullanıyorum belki o yüzden kramp yaşamıyorumdur
H_a03 mevludeptc 30 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var ikinciye hamileyim bizimde ikinci süpriz oldu 11+3
mevludeptc H_a03 maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 benimde 11haftalık😊
Tugceasel21 mevludeptc dimi bende oyle diyorum suan nasil olur zor olur illa diyorum ama sonrada anne diyip sarilmasi gelince bitiriyorum 😁
mevludeptc Tugceasel21 bebek dünyadaki en güzel mucizelerden biri insanın gerçek huzuru Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😊