Kirli, lekeli şeyler değiller neticede. 30derece 800 devirde yıkadım ben.Beyaz, karışık renkli, koyu renkli diye ayırıp yıkadım.

merveiyd İse yariyor ben tüm çamaşırlarını o şekilde yıkadım hiçbir renk karışımı olmadı. 32.hafta en ideali bence daha fazla beklemyin. 30 derece çift durulama 800 devirde yikadim ben

merveiyd ben beyaz ve açık renkleri bir, normal renkli ve koyu renkleri bir yıkadım canım, devir de 800 devirde yıkadım 39dklık kısa programda Ben 30.haftamda bitirdim tüm yıkama ütülemeyi, dolabı yerleştirmeyi falan. 33+2 yim hastane çantam kaldı yalnızca 🥰❤️

Bende 32.haftamdayım yeni yıkayıp kuruttum 30 derece 800 devirde yarım saatlik kısa programda hepsini birlikte yıkadım renk mendili kullandım rossmanın hiç bi sıkıntı olmadı zaten çok koyu renkli bi kıyafeti de yoktu

merveiyd ben yıkadım geçen hafta renkli beyazı ayrı yıkadım mendilim yok diye 600 devirde sıktırdım 30 derecede yıkadım çok yoruldum ama ya yaparken hele ütüde ayakta cok duramıyorum iyiki erken den yapmışım

miracyusufveberilmoms

Sevgiozdemir

Edafmo

2022bebeki

KayraVeAnnesi_06

1000watt

Demirhan_baby

Sevimefealp

Arobselmar

Minisko9

Angelmommy

Herkese çok teşekkür ediyorum 🌼 Beyazlar ve renkliler olmak üzere iki parça halinde yıkadım. 30 derecede 800 devirde. İçine renk mendilinden de koydum ne olur ne olmaz diye. Şu an için çok şükür bi sorun görünmüyor, serdim hepsini ☺️ Ama çok küçükler eridim bittim bu işi yaparken, çok duygulandım 🥹❤️

tazecikannee Ay bence hiç erken değil ne zaman kendinizde uğraşma gücü bulursaniz o zaman yapın. Dolabin içinde tozlanmaz zaten

merveiyd 30 derece kısa programda 800 devirde yıkadım renkleri ayrı ayrı yıkadım ne olur ne olmaz diye battaniyeler hariç kurutmaya da attım herhangi bi çekilme küçülme olmadı, ama küçük küçük baya yorucu oluyormuş ütüsü falan 🥰

tazecikannee ben 28haftamda başladım canım. Belim rahatsız olduğu için çookk yavaştan çok ağırdan aldım o yüzden 30 haftamda bitirdim. Sen normal tempoda yaparsan Max 1 hafta sürer bence başla. Hem keyfini çıkara çıkara yaparsın hemde yorulmadan ağırlaşmadan bitmiş olur

tazecikannee Bence yapmaya başla canım, ben öğretmen olduğum için tatili bekledim yoksa hayatta 32ye kadar beklemezdim, bi an önce yapıp koymak lazım. Zaten iki günde anca kurur, ütüydü yerleştirmeydi derken 1 haftayı bulur

merveiyd bende 1 hafta once yikkadm 30 derecede kisa programda yikadm ütuledm cok acik renkli ayirmdm ama koyulari ayri yikadm

merveiyd kıyafetler pis değil lekeli değil canım bi su geçilse yeter. Benim makinamın 30 dk lık günlük spor programı var, onda 30 derece 600 devir yıkadım