Kirli, lekeli şeyler değiller neticede. 30derece 800 devirde yıkadım ben.Beyaz, karışık renkli, koyu renkli diye ayırıp yıkadım.
Bebek Kıyafetleri Yıkama
Ayrı ayrı yıkadım , 30 derece 1000 devir
- Düzenlendi
merveiyd İse yariyor ben tüm çamaşırlarını o şekilde yıkadım hiçbir renk karışımı olmadı. 32.hafta en ideali bence daha fazla beklemyin. 30 derece çift durulama 800 devirde yikadim ben
Bende 32.haftamdayım yeni yıkayıp kuruttum 30 derece 800 devirde yarım saatlik kısa programda hepsini birlikte yıkadım renk mendili kullandım rossmanın hiç bi sıkıntı olmadı zaten çok koyu renkli bi kıyafeti de yoktu
merveiyd ben yıkadım geçen hafta renkli beyazı ayrı yıkadım mendilim yok diye 600 devirde sıktırdım 30 derecede yıkadım çok yoruldum ama ya yaparken hele ütüde ayakta cok duramıyorum iyiki erken den yapmışım
Herkese çok teşekkür ediyorum 🌼 Beyazlar ve renkliler olmak üzere iki parça halinde yıkadım. 30 derecede 800 devirde. İçine renk mendilinden de koydum ne olur ne olmaz diye. Şu an için çok şükür bi sorun görünmüyor, serdim hepsini ☺️ Ama çok küçükler eridim bittim bu işi yaparken, çok duygulandım 🥹❤️
merveiyd Saglicakla giydirmek nasip olsun🐣
Edafmo miracyusufveberilmoms 1000watt 2022bebeki merveiyd
29 hafta olunca başlasam mı kıyafetleri yıkamaya yoksa erken mi olur sizce kızlar
tazecikannee Ay bence hiç erken değil ne zaman kendinizde uğraşma gücü bulursaniz o zaman yapın. Dolabin içinde tozlanmaz zaten
merveiyd ben de 32+1 olarak bugün bitirdim hepsini.Dolabini düzenledim.😍
tazecikannee ben 28haftamda başladım canım. Belim rahatsız olduğu için çookk yavaştan çok ağırdan aldım o yüzden 30 haftamda bitirdim. Sen normal tempoda yaparsan Max 1 hafta sürer bence başla. Hem keyfini çıkara çıkara yaparsın hemde yorulmadan ağırlaşmadan bitmiş olur
tazecikannee Bence yapmaya başla canım, ben öğretmen olduğum için tatili bekledim yoksa hayatta 32ye kadar beklemezdim, bi an önce yapıp koymak lazım. Zaten iki günde anca kurur, ütüydü yerleştirmeydi derken 1 haftayı bulur
1000watt
Amiiiin inşallah, hepimizin yavruları güzel güzel giysin vakti zamanı gelince inşallah 😍🥰
Summerwine Aaaa fotoğraf atsana canım, hem bizlere de fikir olur 😍
merveiyd bende 1 hafta once yikkadm 30 derecede kisa programda yikadm ütuledm cok acik renkli ayirmdm ama koyulari ayri yikadm
merveiyd kıyafetler pis değil lekeli değil canım bi su geçilse yeter. Benim makinamın 30 dk lık günlük spor programı var, onda 30 derece 600 devir yıkadım