Merhaba kızlarr, 32 haftaya girmiş bulunuyoruz ☺️ Okullar da tatil olmuşken artık kıyafetleri yıkayıp yerleştireyim diyorum. 30 derecede yıkarken kaç devirde sıktırayım çamaşırları?
Bir de renkli beyaz diye ayırayım mı? Renk ayırıcı mendil almıştım ne olur ne olmaz diye rossmandan. O işe yarıyor mu kullanan var mı?

Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?

merveiyd ayrı ayrı yıkamanızı öneririm bizde 32 haftalık olduk bende artık iyice ağırlaşmadan yıkamayı düşünüyorum😇🤲🏻sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz❤️❤️

Beyazları 60 derecede yıkayabilirsiniz sıkma devri 6000 olabilir ama renklilerde 30 derecede yıkarsanız iyi olur çünkü ister istemez renk salıyor ilk yıkama olduğu için. Hem renklide hem beyazda renk ayırıcı mendil kullandım ne olur ne olmaz diye beyazlarda da illa bi nokta renkliyse bile boyama yapabiliyor önlem almış olursunuz

Ben açık renklileri-beyazları birlikte koyu renkleri birlikte ayırarak yıkadım ikisine de renk ayırıcı mendil attım işe yarıyor çünkü mendil hafif renkli çıktı kıyafetler normaldi. Beyazları 40 derece 800 devir sıkma, renklileri 30 derece 800 devir sıkmada yıkadım bir sorun olmadı.

Canım hepsi yeni kıyafettir yüksekte yıkamana gerek yok hepsini kısa ayarda sudan geçir as yeter

Bende 31 haftalığım dün yıkadım, beyaz, orta renkli, koyu renkli ve yünlüler olarak ayırdım, 30 derece 40 dakikalık programda 800 devirde yıkadım.

Kirli, lekeli şeyler değiller neticede. 30derece 800 devirde yıkadım ben.Beyaz, karışık renkli, koyu renkli diye ayırıp yıkadım.

merveiyd İse yariyor ben tüm çamaşırlarını o şekilde yıkadım hiçbir renk karışımı olmadı. 32.hafta en ideali bence daha fazla beklemyin. 30 derece çift durulama 800 devirde yikadim ben

merveiyd ben beyaz ve açık renkleri bir, normal renkli ve koyu renkleri bir yıkadım canım, devir de 800 devirde yıkadım 39dklık kısa programda Ben 30.haftamda bitirdim tüm yıkama ütülemeyi, dolabı yerleştirmeyi falan. 33+2 yim hastane çantam kaldı yalnızca 🥰❤️

Bende 32.haftamdayım yeni yıkayıp kuruttum 30 derece 800 devirde yarım saatlik kısa programda hepsini birlikte yıkadım renk mendili kullandım rossmanın hiç bi sıkıntı olmadı zaten çok koyu renkli bi kıyafeti de yoktu

merveiyd ben yıkadım geçen hafta renkli beyazı ayrı yıkadım mendilim yok diye 600 devirde sıktırdım 30 derecede yıkadım çok yoruldum ama ya yaparken hele ütüde ayakta cok duramıyorum iyiki erken den yapmışım

miracyusufveberilmoms

Sevgiozdemir

Edafmo

2022bebeki

KayraVeAnnesi_06

1000watt

Demirhan_baby

Sevimefealp

Arobselmar

Minisko9

Angelmommy

Herkese çok teşekkür ediyorum 🌼 Beyazlar ve renkliler olmak üzere iki parça halinde yıkadım. 30 derecede 800 devirde. İçine renk mendilinden de koydum ne olur ne olmaz diye. Şu an için çok şükür bi sorun görünmüyor, serdim hepsini ☺️ Ama çok küçükler eridim bittim bu işi yaparken, çok duygulandım 🥹❤️

tazecikannee Ay bence hiç erken değil ne zaman kendinizde uğraşma gücü bulursaniz o zaman yapın. Dolabin içinde tozlanmaz zaten

merveiyd 30 derece kısa programda 800 devirde yıkadım renkleri ayrı ayrı yıkadım ne olur ne olmaz diye battaniyeler hariç kurutmaya da attım herhangi bi çekilme küçülme olmadı, ama küçük küçük baya yorucu oluyormuş ütüsü falan 🥰