BeyzaHmrt _gmzenur_ hayır vermediler açılmam kendiliğinden devam etti suyu patlatınca sancılar başladı daha da hızlandı açılmam gerek kalmadı
Minikbiranneem _gmzenur_ ay tedirgin oldum suan bebek hareketlerini hissediyor muydunuz peki çok soruyorum ama aynı durumdayız sanırım ona göre gidicem de hastaneye🙈🤦♀️
Minikbiranneem _gmzenur_ mesela benim şuanda sırtımda ve belimde aşırı bir ağrı var bi de vajina da bildiğin hareketlenme gibi bir ağrı var gitsem mi acaba bende ya düzenli gelip giden bir ağrım yok bu ağrı hep ayni yerde sadece
Minikbiranneem _gmzenur_ ay o zaman az daha bekliyim cesaretimi toplayıp gideyim acilde sancim var mı dediniz acaba
BeyzaHmrt _gmzenur_ yok vermediler bana hiçbi ilaç almadım sana da vermeleri saçma olmuş kendi fikrim tabi devam ediyosa doğuma alabilirdi direk çocuğun kilosu vs yerindeyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum
_gmzenur_ BeyzaHmrt Bana da saçma geldi ama işte devlet olunca kendi doktorum denk gelmedi canım kilosu iyi 6 gün önce 3 kgdı.
Gamzeeee16 _gmzenur_ yaklaşık 2 gündür bel kemiklerim ağrıyor popomun içine kadar vuruyor ağrısı acısı şimdide vajinamın üst bölgesine ara ARa bıçak saplanır gibi sizinde mi böyle oldu
_gmzenur_ Gamzeeee16 canım benim vajina ağrım 30. haftadan beri var sırtım iğne gibi batıyordu birde adet sancısı gibi belime arada kasıklarıma sancı giriyor bebek oynadıkça bu ağrı fazlalaşıyor.
_gmzenur_ Gamzeeee16 Ağrılarım düzensiz olduğu için ben gündüz gittim canım istersen bekle yarın git. Ben böyle olacağını bilseydim biraz daha ağrıyı evde çekerdim .
_gmzenur_ Gamzeeee16 İnş iyi bir doktor denk gelir canım için rahat etmeyecekse git şimdi yoksa sabahı bekle
_gmzenur_ Nazyapiyo_ya yok canım nerdeeee 5 cm de duruyorum hala sinirlerimi bozdular suni sanci verin diyorum 41 haftaya kadar vermezlermiş şaka gibi 😂