Kızlar 2 gündür düzensiz ağrılarım vardı bugün acile geldim açılmama baktılar 3 cm çıktı. Doktor açılmamı durdurmak için yatış verdi biraz daha beklemesi için bebeğin. Nidicard 10 mg diye bir ilaç başladılar. Benim gibi olup açılması duran var mı?
_gmzenur_ ama haftan erken değilki ? Nie durdurmuş ? Yani doğsa bile küveze gireceğini düşünmüyorum ki zaten 3 santimden sonra durdurabileceklerini çok düşünmüyorum
_gmzenur_ acilman olduğunu nerden sen anladın rahim şeklinden mi ağrın falanmi oldu merak ettimde
_gmzenur_ dogurabilirsin ki keşke benimde durmasa devam etse sancim var ama düzensiz acilmam artmış da olabilir acil doktoru nasıl karar verdi kadın doğum doktoru yok mu
_gmzenur_ yaklaşık 2 gündür bel kemiklerim ağrıyor popomun içine kadar vuruyor ağrısı acısı şimdide vajinamın üst bölgesine ara ARa bıçak saplanır gibi sizinde mi böyle oldu
_gmzenur_ 37 ye tamamlamak istediler büyük ihtimalle
_gmzenur_ oğlumda 37+0 da 4 cm acilmam vardı nisanimda gelmişti doktorum bu gece kesin gelirsin doğurmaya dedi eve geldim 5 gün sonra suyum geldi öyle doğum yaptım. O 5 günde çarşı ,pazar gezdim merdiven çıktım acilmam ilerlemedi
_gmzenur_ Haftan erken değil ki neden durduruyolar anlamadım. 36+5 te doğum yaptım küveze vs girmedi. Şuan 2 yaşında oğlum.
_gmzenur_ doğumunuz oldumu.
Nazyapiyo_ya Bende anlamadım canım acil doktoru öyle dedi🤷🏼♀️ Bende durdurulmasını istemiyorum aslında ilaç verdiler ama 5 cm oldu bakalım açılmam devam ediyor inşallah hayırlısı ile doğar🙏🏻
_gmzenur_ sen bu gece doğurursun nasipseeee 😊♥️hadi ağrısız sancısız doğumun olsun yavrunu sağlıkla al kucağına
_gmzenur_ yaa nekadar heycanli bizde 37 olduk keske bizmkide gelseee rahatlasam artık sağlıkla al kucağına 🤲🥰
_gmzenur_ kaç saatte 3 den 5 e çıktı sancılarınız ne durumda
Kızlarrr?
_gmzenur_ 4 cm sonrası artık durdurması imkansız gibi doğurursun sen zaten 36 haftalıksın bebeğin kg normalse bekletilmesi saçma olmuş ebeyim bu arada
Nazyapiyo_ya inşallah kuzucum ilaçla ağrım azaldı fakat açılmam en son 5 cm bakmadılar sonra da bekliyorum🙏🏻
Aysegul123Defne 2 gündür gece sırtım ve belimde ağrı vardı ama düzensizdi canım çok idrara çıktım acile gelme sebebim bebeğin suyu falan olurda tuvaletle birlikte hissedemem diye gelmiştim öylelikle baktılar acılmama
Smynrzl 1 hafta önce 3 kg dı canım bende durmasını istemiyorum Allah kalbimi biliyor ya 🙏🏻 ama sancım şu anda yok denecek kadar az oluyor ara ara şiddetleniyor
_gmzenur_ peki yalancı sanciniz var mıydı yani bende 36+5 oldum 12 den sonra vajinada belimde ve sırtımda ağrı var aşırı tuvalete de sık gidiyorum eşim hastaneye gidelim diyo ama ben gitmiyorum seni okuyunca bir korktum acikcasi🙈
Ben 35 de gittim ağrıyla 3 cm açılmam çıktı yatış verildi aynı şekilde 3 gün kaldım çıktım açılmam ilerlemedi hayla evde bekliyorum hiçbirşey yok😂 korkma atlattık erken haftaları canım
080522_asel Bende ilerlesin diye can atıyorum aslında çektim çektim ne kaldı 5 cm den sonra 😂😂
080522_asel nasıl bir ağrıydı canım
_gmzenur_ 37 deyim ben hala gelen giden yok
Kevko kadın doğum acil canım
5 Ten sonrası çabuk açılır derler
080522_asel evet 5 ten sonrası çabuk açılıyor bnde doktora gittiğimde çatalda 5 cm açıklığım olduğunu söyledi devam ederse doğuma alıcam dedi sancım vs hiçbişiyim yoktu biraz geçti baktı 6 olmuş doğuma aldı 2 saat içinde suni sancısız vs doğum yaptım suyumu da kendileri patlattı ondan sonra sancım başladı.
080522_asel inş canım
Minikbiranneem evet 2 gündür yalancı ağrılarım vardı düzensiz ve hala düzenli bir ağrım yok ama açılmam devam ediyor
Minikbiranneem 38+3 bende mide bulantısı hariicnde hiçbişey yok ya çok bunaldım
BeyzaHmrt Suni sancı vermediler mi canım
_gmzenur_ nasilsiniz
_gmzenur_ ay tedirgin oldum suan bebek hareketlerini hissediyor muydunuz peki çok soruyorum ama aynı durumdayız sanırım ona göre gidicem de hastaneye🙈🤦♀️
_gmzenur_ ağrıların nasildi canim 2 gundur belimden baslayip adet sancısı gibi agrim var vajinamda aşırı baskı var bugun ilk defa vajinama doğru bir iğne batması hissettim ve onan bebek hareketide cok serti baya canımı yaktı