_gmzenur_ Minikbiranneem Bekliyorum canım sancılarım hala düzensiz 5 cm açılmam ilerlemedi nişanım geldi inşallah olur 🙏🏻
_gmzenur_ Nazyapiyo_ya yok canım nerdeeee 5 cm de duruyorum hala sinirlerimi bozdular suni sanci verin diyorum 41 haftaya kadar vermezlermiş şaka gibi 😂
Kucuk_melegim _gmzenur_ ay ne saçmalık saten dogruyosun o andan itibaren ne anlami var 41 haftalığın sonuçta o bebek bugün çıkacak
Gln0110 _gmzenur_ çocuk gelmek istiyor belli ki zaten 36dan sonra doğum beklenir yani ne diye durdurmaya çalışıyorlar hiç anlamadım. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Kucuk_melegim _gmzenur_ yaa nekadar heycanli bizde 37 olduk keske bizmkide gelseee rahatlasam artık sağlıkla al kucağına 🤲🥰
Kucuk_melegim _gmzenur_ ağrıların nasildi canim 2 gundur belimden baslayip adet sancısı gibi agrim var vajinamda aşırı baskı var bugun ilk defa vajinama doğru bir iğne batması hissettim ve onan bebek hareketide cok serti baya canımı yaktı
_gmzenur_ Kucuk_melegim inşallah doğururum canım dua et şu sancılarım düzene girsin açılmam ilerlesin 🙏🏻
Kucuk_melegim _gmzenur_ hayırlı şekilde doğumunu yaparsın inşallah namaz kilacam şimdi senin içinde dua ederim🤍
Kucuk_melegim _gmzenur_ yok gitmedim 3 gündür evdeym suyum gelmediği için gitsem napcaklar diyorum bide dayanilmicak gibi değil bebişim de güzel hareket ediyor bekliyorum
abcd-16 _gmzenur_ sıcak duş alın squat yapın yürüyün açılmanızı ilerletn suyunuz gelir zaten doğum başlamış olur suni sancı da vermek durumunda kalınır ihtiyaç halinde haftanız iyi beklemelerine me gerek varsa
Seval2468 _gmzenur_ oğlumda 37+0 da 4 cm acilmam vardı nisanimda gelmişti doktorum bu gece kesin gelirsin doğurmaya dedi eve geldim 5 gün sonra suyum geldi öyle doğum yaptım. O 5 günde çarşı ,pazar gezdim merdiven çıktım acilmam ilerlemedi