Ebelik hersey herkese etki etmiyor tabi kuzum ama denemekle bisi kaybetmezsin zaten haftan uygun
Acılmamın ilerlemesi için ne yapmam lazım 🥲🥲
Seda020921
Normalde bebeğim ters olduğu için 18 ocak sezeryan olacaktım. Doktor son kez bakalım dedi ve ultrason da Aynı gün bebek döndüğü için doktor sezeryan yapmadan eve gönderdi. Normal doğum olacaksın dedi. Şimdi de 39+3 olduk ama ne ağrı ne sancı nede nişan var. İlk gebelik olduğu içinde daha fazla heyecan ve korku var. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.
Seda020921 Yer sildim,cam siliyorum, kaynar suyla duş 🤣 ahududu yaprağı çayı,perine masaji özellikle duşta
Seda020921 ben kendi evimi sildim kardeşim de sizin ev küçük gel bizimkini sil doğurursun aynı gün dedi😂😂😀 gündelikçi olcam herhalde doğurana kadar 😂 bu arada bunu ahududu yaprağı çayı içerken hurma yerken yazıyorum😂
Candy88 amin inşallah teşekurler yarın yerleri silicem😄
Tugbaysima zaten 9gün sonrada gelmezse bizede sezaryan görünüyor😁
Babykalamar inşallah artık biri işe yarar 😅
Babykalamar yap yap canım vallla anca dogrursun ben hep erken dogumdan korktum😂
Mucize2023 valla aynı durumdayım doktor bikaç gune dogrursun dedi hala tık yok ilk dogmum olca içinde çok heycanlıyım bir an kavuşmak istıyorum bebeğime🥲
2022bebeki o perine masajı nasıl oluyor bilmiyorum
Seda020921 herkes 37 38 den sonra bisiler yapmaya basliyor etrafimda sonrada 40 larda dogmadi diye agliyorlar🤣 o yuzden ben 36 dan sonra baslicam bakalim🤣🤣🤣
Tugcelb 😂😂 firsat bu firsat deyıp evi temizletmek guzel taktık 🤭
Babykalamar bende 36 da başladım hem erken dogum riskimde vardi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Seda020921 ahahah hadi ya ozaman sizinkinin rahati yerinde annesi rahatini bozun🤣🤣🤣
Seda020921
Sıcak suda banyo
Seda020921 valla ya sorma 😂😂
Aselhumaninannesi teşekur ederm
Seda020921 rica ederim 😍
Senin yerinde olsam sadece yatar dinlenirim ne kadar dinlenirsen o kadar rahat olursun. Ne yaparsan yap o vaktinde gelecek çünkü. Son anlarını hizlandirmakla uğraşma , tavsiyem doğum zaten yorucu bir süreç birde öncesinde sen kendini yorma. Aç kuran dinle mum ışığında beynini zihnini dinlendir ve uzan, eşin sana masajlar yapsın, sıcak duşlar al bakımını yap.. akıllandım ikinci doğumda insallah planım bu şekilde ..