38+5 olduk hala ne gelen ne giden var ağrılarım oluyor ama gidiyor hep en son 1cm acıklım vardı biraz kanlı lekelenmemde oldu akıntım da çok fazla ne yaptıysam hala doğurmadım merdiven cıktım 2saat yoruyuş yapıyorum hurma yiyorum plates yapıyorum artık çok yoruldum bacaklarım çok ayrıyor yorumekten merdiven cıkmaktan daha ne yapa bilirim ki 😣😣
Acılmamın ilerlemesi için ne yapmam lazım 🥲🥲
Seda020921 korunmasız ilişki 👍🏻
Korunmasiz iliski sonrasi sicak kaynar dus. Belinize sirtiniza karniniza tutun squat yapin dusta. Bi kac kere sicak kaynar dusa girin ayni gun
Birde yerleri egilip ellerinizle silin🤣
Babykalamar bu akşam bunuda denicem
Babykalamar dogum olucaksa brak evi tüm binayı silerim ben🤣
Babykalamar 39+3 hala gelen giden yok arada agrilar oluyor ama sancı mi ne onuda bilmiyorum kafaya takmaktan yoruldum Rabbım yardımcım olsun
Ebelik aynen kafayı taktım bende cok pıskolojım resmen bozuldu
Seda020921 öncelikle hayırlı doğumlar nasip etsin.. rabbim bir avazda kurtarsın.. yer silme hareketi, squat yapma da işe yarıyor deneyebilirsiniz..
Seda020921 bazen ne yapsan olmuyor her şeyi yaptım ama açılma olmadı suniyle bile olmadı sezeryan oldum çok şükür 😍
Seda020921 hahahah benimle ayni kafadasiniz valla kuzum kuzenimin 1 cm acilmasi vardi doktor haftaya dogurursun diyip gonderdi. Bu yazdigimi yaparak iliski sonrasi sicak dus 3 saatte dogurdu🤣 o yuzden hangi konuyu gorsem yaziyorum herkeste etkisi muhakkak farklidir belki ama birine cozum olur diye✨
Seda020921 valla ben 34+2 yim su 35 i atlatayim allah ne verdiyse pespese yapicam🤣🤣🤣🤣
Ebelik hersey herkese etki etmiyor tabi kuzum ama denemekle bisi kaybetmezsin zaten haftan uygun
Seda020921
Normalde bebeğim ters olduğu için 18 ocak sezeryan olacaktım. Doktor son kez bakalım dedi ve ultrason da Aynı gün bebek döndüğü için doktor sezeryan yapmadan eve gönderdi. Normal doğum olacaksın dedi. Şimdi de 39+3 olduk ama ne ağrı ne sancı nede nişan var. İlk gebelik olduğu içinde daha fazla heyecan ve korku var. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.
Seda020921 Yer sildim,cam siliyorum, kaynar suyla duş 🤣 ahududu yaprağı çayı,perine masaji özellikle duşta
Seda020921 ben kendi evimi sildim kardeşim de sizin ev küçük gel bizimkini sil doğurursun aynı gün dedi😂😂😀 gündelikçi olcam herhalde doğurana kadar 😂 bu arada bunu ahududu yaprağı çayı içerken hurma yerken yazıyorum😂
Candy88 amin inşallah teşekurler yarın yerleri silicem😄
Tugbaysima zaten 9gün sonrada gelmezse bizede sezaryan görünüyor😁
Babykalamar inşallah artık biri işe yarar 😅
Babykalamar yap yap canım vallla anca dogrursun ben hep erken dogumdan korktum😂