Serifenuryilmaz ruzgarmom100210 yok canım doğuma yakın değil ondan önce cinsiyet i öğrendikten sonra ki kontrolünde başka doktora gidiyo şok yaşıyor lar sonra ondan duyunca.diger tanıdığımda gitti onunkinide yanlış söylemiş sonra doktoru değiştirdi ikiside
Birogretmenn Ben de gülengül doktora gidiyorum evet çok yoğun ama çok memnunum. Bir de doktorun önemli olduğu kadar hastanenin imkanları da önemli diye düşünüyorum o yüzden değiştirmedim
piiremsesinannesiii Zehross03 bende gülengül için fiyat aldım hatta bende 8000 ila 8500 arasında değişiyormuş muayene ücretleri ne kadar bilginiz var mı sizin bn daha afyona gelmedim son 5 hafta kala gelicem
Zehross03 piiremsesinannesiii muaynene 365 tl benim eşim memur oldugu için indirim var kamu personeline 300 tlye girdik
piiremsesinannesiii Zehross03 benim eşim de polis burda polis indirimi oluyor o hastane de oluyor mu bu indirim bilginiz var mı 😞 bir de bilmiyorum takipli hastası değilim ama rica minnet bir şekilde halletmeye çalışacağım yengem de doğum yaptı takipli hasta değildi ama kabul ettiler
afyonluanne03 Zehross03 merhaba. Eşiniz hangi kurumda çalışıyor. Ben de kamu personeliyim ancak bana indirim yapmadılar
Zehross03 piiremsesinannesiii kamu personeli dediğine göre polislerede vardır canım bi sor arayıp istersen nette var tel no indirimlide 6500 7000 gibi bişeye geliyor ozaman doğum
piiremsesinannesiii Zehross03 aramıştım aylar önce ama bunun bilgisini biz veremiyoruz vs demişlerdi ben de üstüne düşmedim sonra
piiremsesinannesiii Zehross03 bilmiyorum bağlandığımda söylememişlerdi bana ama sevindim olduğuna teşekkür ederim 🙏
Zehross03 Birogretmenn ordada aynı olmuştur ben eylülde düşük yaptım ozaman sormuştum 6500 falandı şimdi 7500 8000 olmustır yani