ruzgarmom100210 Anneler merhaba biz Afyon da yaşıyoruz ve ben burada iyi kadın doğum doktoru kim bilmiyorum baba yardımcı olur musunuz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz
piiremsesinannesiii ruzgarmom100210 gülengül hanımı öneriyorlar özelde düşünürseniz devlette ye bi doktor vardı çok iyi ama ismini unuttum sanırım umut muydu neydi
cahillesohbetikestim ruzgarmom100210 özel fuar hastanesi Cemile kurttay tavsiye ederim canım ilk doğumumda da ona gitmiştim. Şimdi de ona gidiyorum harika biri her an ulaşabiliyorsun. Devlette de özlem gül hanım çok iyi bir doktor. Fiyatlardan dolayı devlette yapacak gibiyim doğumu çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyor. 🥰
Serifenuryilmaz ruzgarmom100210 ben de Cemile hanıma gidiyor um çok kibar naif biri ne sorarsan cevaplıyor dediğin gibi bende İsa beyi cinsiyet tahmininde yanlış şeyler söylediğini duydum etraftan
Ezgikrkl ruzgarmom100210 Afyon’da değilim afyona taşınacağım diye araştırmıştım özlem hanımı önerdiler ☺️
piiremsesinannesiii ruzgarmom100210 yok canım ben afyonluyum ama orda oturmuyorum doktorları da bilmiyorum sadece doğum için gelicem bir tek gülengülü duydum işte
cahillesohbetikestim ruzgarmom100210 isa beye bir kez gittim ilgili bir doktor gibiydi ama Cemile hanım bambaşkadır gerçekten ben afyonda kimi duysam Cemile hanıma gidiyor. İlk doğumumda da çok yardımcı olmuştu her konuda. Fiyatlar afaki arttı öyle olmasa doğumu da büyük ihtimalle Cemile hanımda yapardım.
HcrHcr Ben İsa Bey’e gidiyorum başından beri, şu an 32+0’ız. Ben çok memnunum, çok pozitiftir, gereksiz yere tedirgin etmez asla. Suda doğum düşünüyorum tabi belli olmaz o işler ama niyetim o yönde. Gülengül Hanım aşırı yoğun, ondan gözüm korktu gitmedim.
ruzgarmom100210 HcrHcr canım İsa beyin cinsiyette yanılması gibi durumu oldu mu hiç yA da etraftan duydun mu hiç
HcrHcr ruzgarmom100210 Bana henüz 10. Haftadayken erkek demişti ve doğru çıktı. Giden birkaç arkadaşta da aynı şekilde oldu, ben şahsen duymadım. Ben canım çok pimpirikli bir insanım, öncelikle doktorumun pozitif olması benim için önemliydi ve suda doğum sadece fuar hastanesinde olunca bir de İsa Hocam iyi geldi. Cemile Hanım a da kuzenim girmişti ve çok memnun kalmıştı.
ruzgarmom100210 Serifenuryilmaz ya benim bebeğim yüz üstü yatıyordu işte net bir şey diyemem sadece tahmin etmem gerekirse kız ama belli değil dedi net bir şey demeyince insan tatmin olamıyor
Serifenuryilmaz ruzgarmom100210 ginede emin olasiya sevinme bişey alma çünkü etrafımda iki kişinin cinsiyetini yanlış bildi birine erkek dedi kız çıktı birinede kız dedi erkek çıktı sonra değiştirdiler doktoru
Serifenuryilmaz Serifenuryilmaz ama doğum konusunda iyiymiş hep normal doğum yaptırmaya çalışıyor Muş elinden geldiğince İsa bey
afyonluanne03 Ben de afyondayim. 14 haftalık olduk. Gülengül hanıma gidiyorum. Yoğunluk var ama kendisinden memnunum. Devlette hangi doktor iyi bilmediğim için direk kendisiyle başladım