Aselsmoms Bereninannesi aminn bebeğimm Aminn😍🤲 yaa bilmem mi bebeğimmm güzelliğim benimm ömrü de güzel sağlıklı olsun inşaAllah teyzesinin prensesi🐣💕😍🤲
Bereninannesi Aselsmoms Allah razı olsun kuzum senin güzel pozitif doğum hikayeni bekliyorum hayırlısıyla dikkat et kendine de yavruna da 🥰
Aselsmoms Bereninannesi oyy canımın içi inşaAllah sende dikkat et prensesime de kendine de 💕🐣 dualarını eksik etme çiçeğim 💙🤲😍
Nbda Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün İnşallah🌸 Arada sizi takip ediyordum, günlerimiz çok yakındı, bebişin sağlıkla gelmesine çok sevindim. Ben de 39+4 teyim ve bebişin keyfini bekliyorum🙃
Bereninannesi Nbda Allah razı olsun çok teşekkür sende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim 🥰cinsiyeti ne normal doğumu mu bekliyorsun
Oykum_ Bereninannesi gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🥰 hangi ilde hangi hastanede yaptınız acaba doğumu bende devlete döndüm malum fiyatlardan sonra merakım o yüzden ☺️
Bereninannesi Oykum_ Ağrı Eğitim ve Araştırma hastanesinde doğum yaptım elimden geldiğince sakinliğimi korumaya çalıştım zorunlu sezaryene alındığımda da sakindim çok şükür ilk iki gün ağrı çektim şu an çok iyiym elhamdülillah bide dikişlerimi yapanlar gerçekten güzel iş başarmışlar kalmadı ağrım çok şükür
Nbda Bereninannesi Kız bekliyoruz. Şimdi muayeneden çıktım suyu biraz azalmış, yarına suni sancıyla doğum planladı dr. Dua beklerim🌸
Pearlyy Bereninannesi masallah allah bağışlasın çok sevindim. Benim kızımın adıda beren olacak :) bende sezaryen olacağım ama çok korkuyorum, ağrın çok oldumu sonrasında, gaz sancısı yaşadın mı? Dayanılmaz ağrı 10 sa senin en maximum anında yaşadığın ağrı kaçtır? İnşallah benimkide güzel geçer 🙏🏼💜
Bereninannesi Pearlyy ay Allah razı olsun yiaaa sende kızımın adaşını sağlıkla kucağına alırsın inşallah ne minnoş ya 🥹🥰valla öyle dayanılmayacak derecede ağrı yaşamadım çok şükür gaz sancısı da çekmedim bak burda önemli olan ne biliyo musun elinden geldiğince sakinliğini korumak ve tamamen işini Allah’a bırakmak ben öyle yaptım ve kazandım korkma dua et ve sakin kalmaya çalış herşey yoluna giriyor emin ol
Pearlyy Bereninannesi pozitif düşünüp Allaha sığınmak. Anahtar bu sanırım. Çok teşekkür ederim lütfen benim içinde dua et. Allah Beren’lerimize sağlık uzun ömür versin 💜🥹🙏🏼
Nbda Bereninannesi Cok tesekkürler, hiçbir semptomum yok sancı vs. Bakalım suni sancı nasıl olacak, korkutanlar cok ama umursamıyorum hep kolay olacagını düşündüm. İnşallah öyle olacak🥰
Bereninannesi Nbda sen Allah’a bırak bol bol dua et ve sakinliğini korumaya çalış ve sonunda gelecek güzelliğine odaklan sadece tamam mı su gibi akacak herşey 🥰