Aselsmoms Bereninannesi canımm şimdi gördümmm ayyy prensesim doğdu demek ki😍 hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim inşaAllah canımm 🐣💕😍
Bereninannesi Aselsmoms doğdu kuzum doğduu yanıbaşımda uyuyo şimdi 🥹Allah razı olsun amin inşallah canım benim sen ne durumdasın hele kendinden haber ver 🥰
Aselsmoms Bereninannesi ahh 15 gün kaldı bizim de bebeğim 37+6 olduk 🥺😍 oyy öp yerime prensesimi 💕 sen nasıl oldun iyi misin bebeğim 😍
minik_koala_ve_annesi Bereninannesi sizin ilk postunuzla 25. Haftanizda denk gelmistim canim ara ara postlarinizi goruyorum sevindim saglikla kucaginiza almaniza rabbim anali babali buyutsun gozunuz aydin🥰
Bereninannesi minik_koala_ve_annesi yiaaa🥰canım benim Allah razı olsun amin inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alırsın çok çok bambaşka bir duyguymuş 🥹
minik_koala_ve_annesi Bereninannesi ben 3 ay oldu canim dogum yapali insallah evlatlarimizin gununu gormeyi nasip etsin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin🥰😇
Bereninannesi minik_koala_ve_annesi sağlıkla büyüt yavrunu inşallah canım Allah razı olsun hayırla sağlıkla büyüsünler inşallah
yanikkozaanne Bereninannesi ameliyat sırasında nasildiniz peki bulantı daralma panik vs yaşadınız mı benim de 8 günüm kaldı panik olurum diye korkuyorum
Bereninannesi yanikkozaanne olumsuz hiçbişey yaşamadım çünkü en başından beri Allah’a bırakıp korkmadan girdim ameliyata öyle ayık ayık kızımı bekledim ☺️bu süreçte gerçekten Rabbim yardım ediyor tek yapman gereken korkmadan sadece Allah’a bırakmak
Bereninannesi Aselsmoms Rabbim o 15 günü de hayırlısıyla geçirip bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum 🥰öperim teyzesi o kadar güzel ki bi görsen 🥹😍
Gamzeeee16 Bereninannesi Yaaaa bizim sizinle günümüz aynı hatırlıyorum sizi maşallah biz daha bekliyoruz rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun ♥️♥️
Bereninannesi Gamzeeee16 ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰inşallah siz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı sizin ne kadar kaldı?
Aselsmoms Bereninannesi aminn bebeğimm Aminn😍🤲 yaa bilmem mi bebeğimmm güzelliğim benimm ömrü de güzel sağlıklı olsun inşaAllah teyzesinin prensesi🐣💕😍🤲
Gamzeeee16 Bereninannesi benim yaramazımın başı birazcık büyük kanala girsin diye uğraşıyoruz eğer kanala girmezse zorunlu sezaryen olacağım 😇
cansualisa Bereninannesi mansallah hosgeldın aramıza sağlıkla büyüsün prenses bizde 11 günlük olduk teyzesi 😍😍🧿🤲
Bereninannesi cansualisa yiaaaa Cansu kurban olurum maşallah paşama sağlıkla büyüsün inşallah hoşgelmiş sefa getirmiş paşa 🥹🧿Allah razı olsun kuzum teşekkür ederiz hosbulduk biz de🥰