Bereninannesi Nbda sen Allah’a bırak bol bol dua et ve sakinliğini korumaya çalış ve sonunda gelecek güzelliğine odaklan sadece tamam mı su gibi akacak herşey 🥰
Bal33 Birşey sorabilir miyim özür dileyerek ağrıda şehir hastanesinde şartlar nasıl benimde doğumuma az kaldı doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı
Bereninannesi Bal33 estagfurullah ağrıda şehir hastanesi yok merkezde araştırma hastanesinde yaptım ben doğumu devlet hastanesi malum iki kişilik odaydı ama doktorumdan memnundum ben Hakan Tarı doktorum ameliyat esnasında da bi sıkıntı yaşamadım hamdolsun
Hilal_-aggul Bereninannesi gözünüz aydın geçmiş olsun Allhım hayırlı evlat etsin inşallah Allahim hayırlı uzun ömürler versin 🤲 bizlerede dua edin 🤲🤲
Bereninannesi Hilal_-aggul amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim siz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı inşallah
Leylabngll Bereninannesi aaa canım benim doğum yaptın mi sen 🤗 hayırlı olsun canım benim rabbim bebegine sağlık sıhhat hayırlı evlat olmayı nasip etsin anne babasına bağışlasın insaAllah ❤️😍
Bereninannesi Leylabngll yaptım kuzum çok şükür Allah razı olsun güzel duaların yeter çok teşekkür ederim 😍🥰
Bereninannesi Merveunal13 sadece iki gün ağrı çektim sonrasında toparladım çok şükür ayaklandım benim için zorlu bi süreç olmadı