Zehross03 Samye18 evde değilim şehir dışındayım yaa kimseye söylemek istemiyorumda şimdi anlaşılır bi kaç gün mecbur beklicem :(
Samye18 Zehross03 aynen hem yarın yap hem de ertesi günü zaten daha de beşirgelşir sonra kan testi verip onaylarsın
Gul12345 melteW bi tanıdığım hamile şuan 6.5 haftalik keseyim görmek için resmen 7 haftalikken gitcek tahlil sonuçlarında gebelik varmi bilmiyorm ama onun geç döllenme olduğu için şuan mesela yeni görülecek
ysmnkrc Zehross03 canım benim de 2 gün gecikmem var az önce kaset test yaptım baktığımda göremiyorum ama ışık tuttuğumda ikinci çizgi görünüyor bikaç gün daha beklicem 😭
ysmnkrc Gul12345 yok benim 28 aralık son adet tarihim yumurtlama 17/18 Ocak oldu 2 önce adet olmam gerekiyordu döngüm 26 gecikti
Zehross03 Samye18 şimdi çok az silik yine ayy kafayı yicem yaa bazen beta 2 3 bile olsa bunlarda çift oluyor kan negatif o yüzden ümitlenmicem hiç
Zehross03 Samye18 10 dkda falan ama belli belirsiz yine kan vermedim ben henüz test bozuk heralde ya 1. Çizgi bile soluk bunda baksana