Zehross03 Samye18 10 dkda falan ama belli belirsiz yine kan vermedim ben henüz test bozuk heralde ya 1. Çizgi bile soluk bunda baksana
KLORAKHANIM ysmnkrc ben 12 günluķtü ogrendim ❤️ ama catlama yumurtlama saymamistim o yuzden bilmiyorum tamamen tesadüf ögrendim 🤷♀️
323832 ysmnkrc benim 31 temmuz gecesi 1 ağustos sabahı ilişki oldu 10 ağustos kan verdim 7.7 ile öğrendim 10 günlük surede kana yeni gecmisti
Samye18 323832 öyle mi canım idrar testi yapmışmıydın ben ilişki olalı 10 gün oldu bata 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sen yapmışmıydın
323832 Samye18 kan testi verdikten 2 gün sonra denemek amaçlı yapmıştım kaset test silik çıkmıştı ama belliydi ben dahil herkes gözle gorebildi ben erken yumurtlama gördüm 12.gun ve 13.gun catlama son adetim 20 temmuzdu
Zehross03 Samye18 iki çizgi çıktı umutlandım boşu boşuna bu testlere güvenmemek lazım hiç ya bidahaki aya artık 3 kere kürtaj oldum ondan korkuyprum bişeymi oldu rahime acaba diye ilk denediğim ay kalmıştım onlarda bunuda öyle sandım
Zehross03 dertist yaptım negatif çıktı gülüm bende öyle sandım :( dahada kpyulaşması lazımdı hiç çıkmadı
Zehross03 Samye18 olur daha güzelim ya insanlar kaç yıl bekliyor tek seferde olmadı diye böyle hayıflanınca kötü hissettim artık psikolojim bozuldu oldumu olmadımı diye rüyama giriyo bebek hamilelik
Zehross03 Samye18 hepimizin olacak inşallah birazcık sabır sadece kandil günü dua edelim birbirimize ❤️