Zehross03 ysmnkrc test yaptım çizgi var 7 8 gün kalmış ama çok silik çok kötü ağrıyor belim varmı acaba ya
ysmnkrc Zehross03 demek ki yumurtlaman erken olmuş hemen adet bitiminde olabilir tabiki neden olmasın istersen birkaç güne testini tekrarla
Samye18 Zehross03 canım var belli ben açar açmaz zaten gözüme çarptı çok sevindim ya kaç gün vardı bata
ysmnkrc Zehross03 canım benim de 2 gün gecikmem var az önce kaset test yaptım baktığımda göremiyorum ama ışık tuttuğumda ikinci çizgi görünüyor bikaç gün daha beklicem 😭
Zehross03 Samye18 7 8 gün var canım valla ilk 2 dkda belli olmadı sonradan koyulaştı bende açtım daha iyi görürüm diye ağzıma sokmadıgım kaldı bi bakmak için iki saat incelemekten tövbe ya jdjfjfkfk
Samye18 Zehross03 kıyamam ya 😀 ama var yani şaka bir yana ben açar açmaz gördüm ben de dün yaptım hiç bişe çıkmadı
Samye18 Zehross03 ay yarın sabah yine yapsana varsa testin merak ettim sabah bide daha iyi oluyormuş ya
melteW Kızlar günüm 10 gün geçti ben 5. Günde test yaptım iki kere 1 gün ara ile çift çizgi çıktı bulanık biraz ama bugün 10 gün ultrason da kese görünmedi kan ve idrar verdim sizce hamilemiyim değilmiyim kese olmaması çok tedirgin etti beni 😞😞
Zehross03 melteW kimyasal olabilir yada geç döllenmede olabilir canım ama belli olması lazımdı ya bu testler yanıltıyor kan ver bence
Gul12345 melteW bi tanıdığım hamile şuan 6.5 haftalik keseyim görmek için resmen 7 haftalikken gitcek tahlil sonuçlarında gebelik varmi bilmiyorm ama onun geç döllenme olduğu için şuan mesela yeni görülecek
Zehross03 Samye18 evde değilim şehir dışındayım yaa kimseye söylemek istemiyorumda şimdi anlaşılır bi kaç gün mecbur beklicem :(
anka01 Kızlar merhaba bir gebenin günlüğünün jeli kullandım hiçbir belirtim yok ama gögüs ağrım son 2 haftadır cok fazla sizce bu bir belirtimidir bat 27 beklemeli miyim yoksa test yapsam cıkar mı merak ediyorum 🙈