elifff_17 HappyMom gaziantep liv hastanesi dr eda deniz atkın muayene ucreti 620 tl doğum 11.000 tl şubatta yeni zam gelecekmiş duyduguma gore…😒
PelinYldz Pendik medipoll Aytekin hanım canım hocam ❤️ Muayene ücreti 475 pendik kartına indirim var Normal doğum: 7000 Sezaryen 9000
guldenn1 Kocaeli’de Özel Marmara hastanesine gidiyorum muayene-465 normal/sezeryan-8 bin tl. Nst daha girmedim bakalım🫠
sevindan1 Sefaköy medipole gidiyorum 400 tl muayene ücreti elif alaça gidiyorum ilk muayenemdi doğumuda onda düşünüyorum güler yüzlü baya araştırmacı ve dikkatli bi doktor
limoncicegimFO HappyMom İzmir Menemen sada hastanesi calibe hanım a gittim 22 gün önce doğum yaptım muayene ücreti 400 TL idi. Doğumu da yılbaşı öncesi ücreti anlaştığım için 9 bin TL ödedik .. Şimdi ise doğum ücreti 14 buçuk olmuş diye biliyorum. Doktorumu tavsiye ederim güzel bir normal doğum gerçekleştirdik sayesinde yine doğum yapsam yine ona giderim
Dlbr23 Pendik Medipolde Aytekin hanım Çoook memnunum Muayene ücreti 475 tl pendik kartına indirim var Normal doğum: 7000 tl Sezaryen doğum 9000 tl
Esra61A Yalova Atakent hastanesi Doktor Sedat Tekeli 465 TL muayene Normal- Sezaryen doğum 7500 TL Eksta yatış gecelik 2000 Doktordan çok memnunum tavsiye ederim.
Dmtaltn Pendik Medipolde Aytekin hanım öneri üzerine gittim şimdilik memnunum Muayene ücreti 475 tl pendik kartına indirim var Normal doğum: 7000 tl Sezaryen doğum 9000 tl
Gokce35Z HappyMom İzmir Alsancakta Ahmet Kilyar özel muayenehaneye gidiyorum. 600 TL muayene ücreti var. Karataş hastanesinde doğum yapılacak inşallah şuan için 15.000 bin TL doğum zam gelecegi söyleniyor seçimden sonra eğer zam gelirse zam ücreti de yansicak doğumum sezaryan olursa 19 haziranda
Fifii07 Alanya anadolu hastanesi. Normal doğum 15.000 Tl Doktorum dışardan anlaşmalı çalışıyor onada ayrıca 15.000 tl ödeyecegim yani 30 bin ekstra iğneler ve 1 günden fazla kalışlarda fiyat artar muhtemelen, muayene ücretide 800tl neyseki son haftalarım 😊
Pnrpnr_ HappyMom Ankara Etimesguttaki A Life Hospital’ a Ebru Hacer Biberoğlu hocaya gittim çok güzel ilgilendi onunla devam etmeyi düşünüyorum. Doğum ücreti şimdilik 10.000 fakat Eylül ayına artar muhtemelen denildi. Muayene ücreti 440 TL. Doçent perinatoloji doktoru kendisi. 👍
NesliMomm HappyMom Bahçelievler Medipol hastanesi Muayene ücreti : 500 TL Sezeryan : 12000 başlıyor doktora göre fiyat değişiyor. Normal : 7500 diye biliyorum.
kullanici1234bes NesliMomm Zorunlu sezaryen için o fiyatı veriyorlar isteğe bağlı olanda 21/23 bin arası veriyorlar o hastanede maalesef…
Sinem1925 HappyMom İzmir medicana / hakan sabırlı SGK muayene 715 TL güvence yoksa 1350 tl fikir isteyenler için tabi soyluyorum 🙈 En son doğum 20 bin demişlerdi 3 ayda bir zam geliyor son olarak kaç oldu bilmiyorum 😊
Zlm_0303 Tekirdağ/ Süleymanpaşa Özel Yaşam hastanesi muayene ücreti 700 doğum daha bilmiyorum ama mayıstan sonra tekrar zam geliceğini duydum