Newmomi Özel muayeneye gidiyorum muayene 500 dü 800 oldu İzmir Egepol Hastanesi doğum yaptırıyor hastane 12 bin doktor hanım 15 bin olmuş dediler 27 bini buluyor var mı böyle özel kliniğe gidenler okuduğum fiyatlara göre uçuk kalmış biraz
Koyuncu Maltepe üniversitesi tıp fakültesi Prof. Muayene ücreti 1000,00₺ ‘ serklaj 17000,00₺ ‘ doğum normal sezaryen farketmez 15000,00₺ dediler 2 hafta önce sorduğumuzda
Nilosfirarda19 HappyMom Koç Üniversitesi Hastanesi perinatolog doç.dr.Ebru Çelik takipliyim,muayene 1300 küsür olması lazım küsüratı hatırlamıyorum. Henüz erken olduğu için de doğum ücretini daha öğrenmedim birkaç haftaya öğrenirim 💐
Ebrudemirtas HappyMom Sefaköy medipol hastanesi Dr Tülay Yorulmaz Muayene ücreti 500 tl Normal doğum 8500 tl Sezaryen 12800 tl Bugün sordum güncel ücret bilgisi
DilekOzturk_ Annismervis Burcu Aydın Boyama’da 2023 yılı için Normal Doğum 9800 TL Sezaryen Doğum 12.000 TL olması gerekiyor. İlgilenmediğim için buna çok dikkat etmedim.
EddaBilkil HappyMom İstanbul Pendik Medipol ilknur sayar gittim. 260 tl muayene ücreti vardı. 9000 Sezeryan yaptım
Ayseezgi Gaziantep Liv Hastanesi Normal veya sezaryen 11 milyar Epiduralli normal 14 milyar Muayene ücreti :620 Nst: Bizim belli bir miktar indirimimiz vardı, 161 TL. Yılbaşından önce normal veya Sezeryan 8.800dü. Epidural 10.000di.
Simya HappyMom Samsun Medicana Doç dr muayene ücreti : 795 tl Doç dr sezeryan doğum :14.000 Prof sa doktor bu ücretler yükseliyor Uzmansa doktor ücretler bi tık daha düşüyor Benm doktorım Doç Dr Ayşe Zehra Özdemir çok memnunum
bettyx HappyMom Bursada özel kliniğe gidiyorum doktorum hatice uğur muayene ücreti 650₺ jimerle anlaşmalı doğumda 17binmiş sanırım
ygmrtpclr Ben özel poliklinik takipliyim İstanbul Bağcılar Güneşli de Eray Balcan a gidiyorum. Muayenesi 300₺.Dr cok anlayışlı cok sakin cok iyi biri. Yenibosna Safa Hastanesi ile anlaşmalıymış orayı aradıgımda da normal 6 demişlerdi. Yanılmıyosam da sezeryan 8.500₺ falandı.burada dogum yapan var mı? Ben de dün bebegimin biraz topaç olmasından dolayı sezeryan olma ihtimalimin yüksek oldugunu ögrendim heyecanlıyım 😍
Ozgery_ İstanbul sancaktepe bölge hastanesi Normal 7800 sezaryen 8700 nst 150 civarı Bebeğe yapılan her test ücretsiz Anneye yapılan her test ücretli
Mhtpflz HappyMom pendik medical normal sezeryan 15 bin muayane 900 olması lazım doğum paketi 25 bin şuan için oda 10 muayene doğum farketmez tahliller bide içinde
_almirasmom HappyMom Bursa özel klnik Barış Korkmaz Muayne 600 Nst 100 Normal ve Sezeryan aynı 14.000
Acemianne0 İstanbul çamlıca erdem hastanesi Muayene:350 ₺ Nst:180₺ Normal doğum:5000₺ Zorunlu sezeryan:6000₺ İsteğe bağlı sezeryan:8750₺
AYSEBETUL8 Ben Koşuyolunda Koşuyolu sağlıkta dr ümit kaya nın hastasıyım Normal doğum 23 bin Sezeryan da 24 bin civarı diye konuşmuştuk
balmom İstanbul Memorial Hizmet Hastanesi Doktor Hüseyin Mutlu (çok memnunum) Muayene 420 tl Normal doğum 14bin küsür Sezaryen doğum 15bin küsür Allah yardımcımız olsun 🫣 inşallah hakkıyla alınan paralardır, inşallah karşılığını alırız 🧸
Tugbakose-24 İstanbul özel okmeydanı hastanesı Muane 200 Zorunlu sezeryan 4 bin Şuan zamsız nezaman zam gelır bılmıyrm
ayla23 Pendik Medipolde Aytekin hanıç Zam geldi güncel fiyat 475 TL oldu Doğum ücreti de Normal doğum 7000 TL Sezeryan 9000 TL
Babyykmz İstanbul zeytinburnu avrasya hastanesi dr. Çiğdem yavuz yurtsever muayene 595 normal doğum 11 bin tl eger mesai dışında dogurursan ekstra 1400 tl daha veriliyor