Hicranbeyazkan HappyMom Eskişehir özel ümit hastanesi’ne gidiyorum. Tam kapsamlı özel sağlık sigortam ver ücret ödemiyorum. Doğumda da ödemicem. Arkadaşım da aynı doktora gidiyor duyuyorum normal muayene 495 tl. Doğum 13 bin ile 15 bin civarıymış. 💙
minikprens_71 HappyMom Kırıkkale Araştırma tıp fakültesi/özel muayene/Nevin sağsöz. Muayene ücreti 264 TL Normal doğuma 7.000 TL olarak söylediler, sezaryen daha uygun dediler fiyat belirtmediler.
derya61_ HappyMom Trabzon medical park yıldızlı muane 720 en son aldığım doğum ücreti 9000 Di şuan ne oldu bilmiyorum
Ceren-12 HappyMom İstanbul Kartal umut hastanesi doktor Fatih Birol Muayne ücreti : 350 Doğum : 11,500
Sunshine__ Şanlıurfa Özel Şanmed hastanesi Özcan kara ya gidiyorum gayette memnunum 250 TL giriş ücreti ödüyorum 18.haftadayım daha doğum ücretini konuşmadım doktorumla erken olduğu için
Kader-27 HappyMom Gaziantep özel anka hastanesine gidiyorum hasan barış Hamidanoglu Muane ücreti 310 felan Doğum hakkında daha bilgi almadık inşallah bu gitmemizde konuşacaz.
Denizegeabioluyor HappyMom Kütahya Özel Anadolu Hastanesi Muayene ucreti: 300tl Nst: 50tl Planli spinal sezeryan : 6bin25tl Doktorum : Meryem Mükerrem Tümtaş
Jale92 İstanbul : Güngören özel hastanesi. Ali Emre bey. Ben memnunum. O doktoru da bana burdan bir anne önermişti , Allah razı olsun 💜 muayene 420 tl Dogum ücreti 2. Sezeryan olacak. 7500 tl. Tahlillerimi saglık ocagında yaptırıyorum Bazende devlet hastanesinde Detaylı ultrason 950 tl aynı hastanede. Şuana kadar memnunum. İnsallah dogumum da bekledigim gibi geçer
yarenh İstanbul /Anadolu Çamlıca Medipol Muayne 490 Nst 170 Normal 6.500 Z.Sezeryan 8.5000 İstege baglida 14 binden basliyordu
olivia77 Yalova özel atakent hastanesi muayene ücreti 410 tl, nst 100 tl, normal doğum 7500, sezeryan 12500 tl
Dyygu-ky zzeyycann bende bahçelievler memorial 35 bin sezeryan fiyatı diğer şehirler ne kadar uygun bazı Acıbadem’lerin ücretine bile 20 binlerde yazmışlar 🙄
Filedna HappyMom istanbul Lokman hekim hastanesi Op dr N. Nihan Özdemir muayene 615tl Doğum zorunlu sezeryan 13bin tl Pendik Medipol Hast. Op dr Emine Ünlü Değermenci muayene 475tl Zorunlu sezeryan 9bin tl
Goksu2023 HappyMom Denizli özel sağlık hastanesi Ali Ulutürk muayene 515 doğum 15 bin ben doktorumdan çok memnunum
Sehriban__ HappyMom konyada özel farabi hastanesine gidiyorum muayene ücreti 400 tl civarında olması lazım ben indirimli olarak 350 tl ye gidiyorum doğum da 10 tl şuan değişmezse
Gizembltc esma-21 Yalova uzmanlar hastanesi Filiz ciğerim muayene:465 tl Normal doğum 7 bin Sezeryan 9 bin tl
Minikobaby HappyMom Bahcelievler memorial 14.900 tl iki gece (standart oda, diger odalar daha pahali eger secerseniz ) Kendi ozel doktorum 20 bin tl idi. Ben sezeryan oldum, spinal ya da genel anestezi secerseniz fiyat fark ediyor.
Gugu588 @"HappyMom Sivas Medicana Hastanesi Nadir Cömert doktorum oldukça anlayışlı,sıcak ve güven veren birisi Ücretler 465 muayene doğum 8000 civarındaydı ama ben 3 aylıkken doğum sigortası yaptırdım ♥️