3babyannesy Gorkim kramp ve ağrılar için içiyorum ben ödem için ilk kez duyuyorum onla alakası varmı magnezyumun ki
Bngsrp 3babyannesy evet ödeme etkisi varmış bana da doktorum dedi günde 2 kez icebilirisin ama ishal yapabilir diye uyarmıştı benmde vajinal ağrım ve ödemim.cok fazla
3babyannesy Nuraysss al bendende o kdr ağrı kramp için kullanyrm şuan burda okudum ödem için icildigini
3babyannesy kitapkurdu magnezyumun ödem attığını doktorunuz mu dedi, ödemelerim benimde çok ama doktor sudan başka birşey atmaz tuzu kes dedi bide, kramp tutulma ve kasılmalar için verildi bana magnezyum takviyesi 20haftadan sonra
kitapkurdu 3babyannesy ellerim uyuşuyor dediğimde ödemdendir dedi yazdı. Prospektüste de yazıyor zaten
Babykalamar kitapkurdu ben 34 haftaligim bi kac gun once doktora gittim bacaklarim ve kolum uyusuyor bu ara kramp giriyor fazla fazla beni kitliyor yuruyup ediyosam dedim. Magnezyumu 2 ye cikar dedi. Kullandigim ilac magnosit. Iki kere alinca sikayetlerim azaldi. Miligraminiz felan cok fazla degilse gunde iki icilebilir
kitapkurdu Babykalamar çok değil 365. Benim de ellerimde uyuşma oluyordu. Ödemdendir dedi doktor. Öyle yazdı. Uyuşmam geçti çok şükür ama sağ tarafım çok şişiyor
Papatyaa_01 kitapkurdu benim magnezyum değerim baya sınırdaydı ben 2 kere içiyorum doktor öyle önerdi yani magosit, gece yatmadan içiyorum birini bacak ağrılarımı hafifletiyor
Simya EsenCebeci yoo doktor öneriyor aksine 2 kez ic diye üstelik riskli gebelerde de 2 kez ic diyorlar önermese neden ic desin
kitapkurdu Selisscee ben de içeyim ya ağrım olmuyor ama uyulmalar falan oluyor diyince ödemdendir demişti
kitapkurdu KeremikoBayky bende öyle şikayetler yok. Sadece ellerim uyuluyor dedim ödemdendir dedi yazdı. Günde 1 kere. Ama o zaman bu kadar gözle görülür değildi. Şimdi arttı
kitapkurdu Nuraysss doktora uyuşma oluyor ellerimde diyince ödemdendir diyip yazdı. Daha önce de ödeme iyi geldiğini biliyordum
kitapkurdu Betulll1996 doktora ellerimde uyuşma oluyor diyince ödemdendir dedi ve yazdı. Daha önce de biliyordum iyi geldiğini. İnternetten bak istersen. Gerçi prospektüste de yazıyor
Kahyaasena kitapkurdu ben de hiç kilo almıyorum ne yesem bebeğe gitmiş benimde ayakalrim şişmeye başladı magnezyum falan verdi ama günde bir defa
Rose4960 Benim bacaklarim cok agridigi icin tek tarafa yatmaktan bi sabah bir aksam iciuorum suda eriyen benimki.
Babykalamar kitapkurdu bende odem veya sislik olmadi hic ama dediginiz gibi agri kramp sizi bacak ve kollarimda cok oluyor 1 magnezyum yetmiyordu 2yle kurtariyor gibiyim